Μπορεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τις νέες καλλιτεχνικές επιλογές της να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποτινάξει από πάνω της τον «βαρύ» ρόλο της Κάρι Μπράντσο, ωστόσο, όταν έχεις την τύχει να υποδύεσαι έναν τόσο πετυχημένο και αγαπημένο τηλεοπτικό χαρακτήρα μάλλον πρέπει να δέχεσαι μαζί με τη δόξα και το κόστος. Για πάντα στις καρδιές μας ένα κομμάτι της θα μείνει συνδεδεμένο με την Κάρι, το μεγαλύτερο fashion icon που είδε ποτέ η Νέα Υόρκη.

Ευτυχώς πάντα για τη Σάρα Τζέσικα που και η ίδια μοιράζεται το ίδιο πάθος για τη μόδα με το τηλεοπτικό alter ego της και έτσι τα πράγματα για εκείνη είναι λιγάκι πιο απλά. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν συμβεί ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει εύκολα να ασχολείται με τις στιλιστικές επιλογές της Πάρκερ και εκείνη δεν απογοητεύει το κοινό της.

Απόδειξη η πιο πρόσφατη εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη μέσα σε ένα υπέροχα σικάτο, χειμωνιάτικο φόρεμα που θα ζήλευε ακόμα και η Κάρι Μπράντσο.

Η 55χρονη ηθοποιός φόρεσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν που είναι το πλεκτό φόρεμα, μόνο που το δικό της είχε ένα πολύ ιδιαίτερο και πάρα πολύ σύγχρονο πατρόν που το κάνει μοναδικό.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Σάρα Τζέσικα το έχει επιλέξει σε ένα γλυκό, ζεστό μοβ χρώμα ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του συγκεκριμένου item. Πολύ απλά δε γίνεται να μη νιώσεις πιο ελκυστική και όμορφη μέσα σε ένα βαθύ μοβ φόρεμα, ένα χρώμα που σου ζεσταίνει την καρδιά και σου ανεβάσει τη διάθεση, που είναι φωτεινό αλλά ώριμο, χαρούμενο αλλά και στιβαρό ταυτόχρονα.

Δείτε την εμφάνιση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS