ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο αειθαλής γάμος των Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ κρατά 23 χρόνια, παρά τις αναταράξεις

Το 2008 ο ηθοποιός απάτησε την σταρ του Sex and the City και αυτή συνειδητά και με υπευθυνότητα πήρε την απόφαση να τον συγχωρήσει με όλη της την καρδιά.

Ο αειθαλής γάμος των Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ κρατά 23 χρόνια, παρά τις αναταράξεις

«Αυτό κάνουμε εδώ. Μπαίνουμε το θέατρο, υπογράφουμε ένας-ένας στο φύλλο για να ξέρουν όλοι ότι είμαστε εδώ, η παράσταση αρχίζει»: ακούγεται να λέει η χαρακτηριστική φωνή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ένα βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο ίνσταγκραμ, αναφερόμενη στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος μαζί με τον σύζυγό της, τον επίσης ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ.

Στη σκηνή του διάσημου Hudson Theatre, στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης, η Σάρα Τζέσικα και ο Μάθιου δίνουν ζωή στο τρίπακτο έργο του Νιλ Σάιμον «Plaza Suite», καλούμενοι να υποδυθούν τρία διαφορετικά ζευγάρια που περνούν, το καθένα για διαφορετικούς λόγους, τη νύχτα στην σουίτα 719 του εμβληματικού νεοϋορκέζικου ξενοδοχείου Plaza. Παράξενη σύμπτωση το γεγονός ότι οι δυο τους συμπληρώνουν φέτος 23 χρόνια γάμου, ακριβώς το ίδιο νούμερο με το ζευγάρι που ενσαρκώνουν στην πρώτη πράξη του έργου, του Σαμ και Κάρεν Νας.

Στους ίδιους αρέσει αυτή η σύμπτωση, αλλά να τους φέρνει παράλληλα σε κάπως άβολη θέση: «Ήταν κάτι που δεν μας είχε περάσει καν από το μυαλό μέχρι που κάποιος μάς το επισήμανε πρόσφατα. Τότε ένιωσα κάπως άβολα, σκέφτηκα "Ωχ, όλοι θα πουν ότι κάνουμε δουλειά με την προσωπική μας ζωή". Αλήθεια, όμως, δεν ήταν κάτι που έγινε σκόπιμα, δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο,» λέει το διάσημο ζευγάρι, που έχει ταυτιστεί όσο λίγα με το γκλάμουρ και την έντονη πολιτισμική ζωή της Νέας Υόρκης των 00's, στους New York Times, υποστηρίζοντας ότι η μεγάλη αγάπη τους για την υπέρλαμπρη αυτή πόλη ήταν κάτι που τους ένωσε από την πρώτη στιγμή. Ήξεραν και οι δύο ότι ήθελαν να περάσουν μία ολόκληρη ζωή εκεί κι αυτό σήμαινε πολλά. Πραγματικά δεν έφυγαν ποτέ, ταξιδεύοντας από μέρος σε μέρος για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αλλά εξακολούθησαν να έχουν στο Μεγάλο Μήλο σαν το ένα και μοναδικό σημείο αναφοράς τους.

«Ήταν κάτι που δεν μας είχε περάσει καν από το μυαλό μέχρι που κάποιος μάς το επισήμανε πρόσφατα. Τότε ένιωσα κάπως άβολα, σκέφτηκα "Ωχ, όλοι θα πουν ότι κάνουμε δουλειά με την προσωπική μας ζωή". Αλήθεια, όμως, δεν ήταν κάτι που έγινε σκόπιμα, δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο,» λέει το διάσημο ζευγάρι

Αν έπρεπε να περιγράψει κάποιος την ιδιωτική ζωή της Πάρκερ και του Μπρόντερικ (την οποία τόσο προσεκτικά και έντεχνα κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και τόσα χρόνια) θα μπορούσε να πει πως είναι ένα προσωπικό γεγονός που μοιάζει να συμβαίνει, να εξελίσσεται και να ανθίζει σε κάποιο, μακρινό, παράλληλο σύμπαν με τούτο εδώ, όπου η επαγγελματική τους ζωή βρίσκεται σε σταθερή πορεία ανόδου. Μία πορεία που τους εξασφαλίζει 20 χρόνια τώρα το στάτους ενός καταξιωμένου ηθοποιού -εκείνη την μικρή και την μεγάλη οθόνη, εκείνος στο θεατρικό σανίδι - και σημαντικά χρηματικά ποσά στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Ο αειθαλής γάμος των Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ κρατά 23 χρόνια, παρά τις αναταράξεις
Στη σκηνή του διάσημου Hudson Theatre, στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης, η Σάρα Τζέσικα και ο Μάθιου δίνουν ζωή στο τρίπακτο έργο του Νιλ Σάιμον «Plaza Suite», καλούμενοι να υποδυθούν τρία διαφορετικά ζευγάρια που περνούν, το καθένα για διαφορετικούς λόγους, τη νύχτα στην σουίτα 719 του εμβληματικού νεοϋρκέζικου ξενοδοχείου Plaza.

Και αν κάνεις μία αναζήτηση σχετικά με τον γάμο τους στο Google το πρώτο πράγμα που θα εμφανιστεί μπροστά σου είναι η ερώτηση «Αre Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick still together?». Γιατί απλούστατα μέχρι την πρόσφατη, κοινή θεατρική πρεμιέρα τους κανείς δεν ήταν απολύτως σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβαινε ανάμεσα τους. Οι φορές που τους έχουμε δει να περπατούν χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί είναι ελάχιστες, ο Μπρόντερικ απέρριψε όλες τις προτάσεις που του είχαν γίνει μέσα στα χρόνια για να παίξει μαζί με τη γυναίκα του σε κάποιο επεισόδιο του Sex and the City, και η Πάρκερ δεν είχε ανεβεί μαζί του στη σκηνή από το 1996, όταν πρωταγωνίστησαν παρέα στην παράσταση «How to succed in bussiness without even trying».

Η σοβαρή κρίση που πέρασε ο γάμος τους το 2008 σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να γεννηθούν αρκετά, δημόσια ερωτήματα γύρω από το μέλλον της σχέσης τους. Γύρω από το αν η κοινή τους ζωή εξακολουθεί να υφίσταται ή αν οι δυο τους είχαν ήδη πάρει ένα αθόρυβο διαζύγιο, κρατώντας χαμηλούς τόνους για χάρη των τριών τους παιδιών. Για όποιον δεν έχει παρακολουθήσει από την αρχή αυτό το στόρι όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπρόντερικ γνώρισε μία 25χρονη, εντυπωσιακή κοκκινομάλλα σε ένα μπαρ και, πλήρως γοητευμένος, ξεκίνησε παράνομη σχέση μαζί της. Το νέο έσκασε σαν κεραυνός στα μέσα ενημέρωσης όταν μία φίλη της 25χρονης μίλησε ανοιχτά στο αμερικανικό ταμπλόιτ Star, προσφέροντας απλόχερα λεπτομέρειες για την ερωτική περιπέτεια του ηθοποιού με την νεαρή γυναίκα που δήλωνε, τότε, στον περίγυρο της «τρελά ερωτευμένη μαζί του». Η γυναίκα που μίλησε στην Star θυμάται ότι ένα βράδυ, ενώ η Σάρα Τζέσικα βρισκόταν στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του Sex and the City, η φίλη της εμφανίστηκε μεθυσμένη στο διαμέρισμα της μαζί με τον Μπρόντερικ και το παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ στο υπνοδωμάτιο της.

Τα παραπάνω γεγονότα ακολούθησε μία μακριά περίοδος σιωπής τόσο από την πλευρά της Σάρα Τζέσικα όσο και από την πλευρά του Μάθιου. Και οι δύο έδειχναν εξαιρετικά απρόθυμοι στο να ανοίξουν τα χαρτιά τους, μιλώντας για τα προβλήματατ στον γάμο τους. Έπειτα, σχεδόν μαγικά, απλά συνέχισαν τη ζωή τους δημιουργικά, με το ίδιο στυλ και την ίδια χάρη που πάντα είχαν, σαν το κουλ ζευγάρι που πάντα ήταν. Ένα ζευγάρι που δεν φοβάται την εσωτερική απόρριψη, ξέρει να ακούει, να καταλαβαίνει και να συγχωρεί και επιλέγει πάντοτε, στο τέλος, την αγάπη.

Το νέο έσκασε σαν κεραυνός στα μέσα ενημέρωσης όταν μία φίλη της 25χρονης μίλησε ανοιχτά στο αμερικανικό ταμπλόιτ Star, προσφέροντας απλόχερα λεπτομέρειες για την ερωτική περιπέτεια του ηθοποιού με την νεαρή γυναίκα που δήλωνε, τότε, στον περίγυρο της «τρελά ερωτευμένη μαζί του»

«Έχουμε πάρα πολλά χρόνια να πάμε μαζί για φαγητό,» εξομολογείται η Σάρα Τζέσικ στους New York Times, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τις ανάγκες της οποίας το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί στην αληθινή σουίτα 719 και γίνεται ιδαίτερα αποκαλυπτικό γύρω από κάποιες λεπτομέρειες της οικογενειακής του ζωής. Η απόφαση τους να παίξουν μαζί στο θέατρο αποτελεί την τέλεια αφορμή για να αρχίσουν να παίρνουν μαζί το μεσημεριανό τους, που και που, όταν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, και να ξοδεύουν πραγματικά μαζί τις νύχτες τους.

Όπως θα έλεγαν και οι Rolling Stones «Let's spend the night together, now i need you more than ever». «Σε 23 χρόνια γάμου, ποτέ δεν έχουμε περάσει περισσότερο χρόνο μαζί,» θα πει ο Mπρόντερικ στην δημοσιογράφο Aμάντα Χες της νεοϋορκέζικης εφημερίδας. Να δεις που σε αυτή τη νέα περίοδο του γάμου τους, έπειτα από δύο ολόκληρες δεκαετίες ξεχωριστής καθημερινότητας, αυτό είναι που τελικά έχουν ανάγκη, περισσότερο απ΄ οτιδήποτε.

Με πληροφορίες από τους New York Times

Φωτογραφίες: Νew York Times

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.