ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Kylie Jenner συνεργάζεται με την Puma διαψεύδοντας τις δηλώσεις του Kanye West

Η επίσημη ανακοίνωση της αντίπαλης εταιρείας της Adidas με την οποία συνεργάζεται ο West ακολούθησε τη δήλωσή του Kanye ότι η Kylie ανήκει στην Yeezy οικογένεια.

Η Kylie Jenner συνεργάζεται με την Puma διαψεύδοντας τις δηλώσεις του Kanye West

Αντικρουόμενα οικονομικά συμφέροντα πλήττουν την οικογένεια Kardashian μετά την επίσημη ανακοίνωση του CEO της Puma για τη συνεργασία του Αμερικανικού σπορ κολοσσού με την Kylie Jenner. Ο άντρας της Kim Kardashian, Kanye West ως γνωστόν σχεδιάζει τα τελευταία χρόνια τις επιτυχημένες συλλογές Yeezy για το αντίπαλο δέος της Puma, Adidas και με γνώμονα αυτό πριν λίγες ημέρες επιβεβαίωνε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι η Kylie ανήκει στην Yeezy οικογένεια.

Δεν φαίνεται όμως να του έκανε τη χάρη η τηλεοπτική Kylie που σπάει τα ταμεία τον τελευταίο χρόνο. Η ίδια μπορεί να ζητοκραύγασε με σύσσωμη την οικογένεια Kardashian στις κερκίδες του Madison Square Garden στην παρουσίαση της τρίτης συλλογής του Kanye για την Adidas την προηγούμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, αυτό όμως δεν σήμαινε ότι θα απέρριπτε μία ακόμα προσοδοφόρα επαγγελματική πρόταση. Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση της Puma έρχεται να διαψεύσει το πρόσφατο tweet του Kanye West: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη θέση να επιβεβαιώσω ότι η Puma θα συνεργαστεί με την Κάιλι Τζένερ. Η Κάιλι θα εμφανιστεί στην Ανοιξιάτικη καμπάνια της Puma που θα λανσαριστεί τον Απρίλιο του 2016”.

Η Kylie Jenner συνεργάζεται με την Puma διαψεύδοντας τις δηλώσεις του Kanye West

Read Next

Περισσότερα από

Μόδα

11 Ιουν 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με capri παντελόνι: Το total beige look της

Το casual καλοκαιρινό σύνολο που φόρεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

10 Ιουν 2024

H νέα καμπάνια της Answear σας καλεί να ντύσετε τη ζωή σας με πολύτιμες στιγμές

Η νέα καμπάνια της Answear θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το ντύσιμο και τις στιλιστικές επιλογές με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο.

09 Ιουν 2024
08 Ιουν 2024

Sun of A Beach X Maria Joannou: Μια νέα εικαστική συνεργασία

Η περιορισμένης διάθεσης capsule συλλογή Sun of A Beach X Maria Joannou, με κάθε πετσέτα θαλάσσης "αφηγείται" και μια ξεχωριστή ιστορία.

06 Ιουν 2024

Μια ιστορία αγάπης: Τα αυθεντικά Jelly Shoes με την υπογραφή Ancient Greek Sandals

Τα jelly shoes δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ένα αγαπημένο καλοκαιρινό item,που επαναλανσάρει με αγάπη η Ancient Greek Sandals.

06 Ιουν 2024

Levi Strauss: Ο Βαυαρός μετανάστης που εφηύρε το πιο fashionable item του αιώνα

Ο πρώτος κατασκευαστής του πιο influential ρούχο του 20ού αιώνα, λάνσαρε σαν σήμερα το απόλυτο ενδυματολογικό σύμβολο

04 Ιουν 2024
01 Ιουν 2024