Υπήρχε μία εποχή που το να πάρεις ένα μεταξωτό φουλάρι και να το δέσεις γύρω από την μέση του χαμηλοκάβαλου τζιν σου ήταν η τελευταία λέξη της μόδας. Για όσες από εμάς το φορέσαμε με μανία στα μέσα της δεκαετίας του 2000, η Βικτόρια Μπέκαμ μόλις εμφανίστηκε για να μας δείξει πως μπορείς να το δοκιμάσεις από την αρχή, με έναν πιο σοφιστικέ και αναβαθμισμένο τρόπο. 

Ως μία γυναίκα που συνηθίζει να φοράει ελάχιστα αξεσουάρ ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της, η Βικτόρια Μπέκαμ δείχνει να διαλέγει μόνο ό,τι νιώθει πως είναι πραγματικά απαραίτητο και ό,τι πρόκειται να ολοκληρώσει την συνολική της εμφάνιση. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με την επιλογή να δέσει στη μέση του κόκκινο παντελονιού της, σε αντρική γραμμή, ένα εντυπωσικό μεταξωτό φουλάρι, επαναφέροντας στην ουσία ένα αγαπημένο trend προηγούμενης εποχής.

Γιατί ποιά από εμάς δεν είχε τολμήσει να δέσει γύρω από τους γοφούς της ένα αντίστοιχο φουλάρι, είτε φορούσε φούστα είτε τζιν παντελόνι. Βέβαια πρέπει να παραδεχθούμε πως η εκδοχή της Βικτόρια είναι πολύ πιο σχετική με το σήμερα και σίγουρα μας αρέσει πολύ περισσότερο.

Η Βικτόρια Μπέκαμ το 2018.

 

Η Σιένα Μίλερ το 2005.

Και μερικά από τα πιο σικάτα φουλάρια της διεθνούς αγοράς για να χαζέψεις.

Δες το εδώ

FENDI Fringed leather-trimmed printed silk-twill scarf £170

Δες το εδώ

BALENCIAGA Intarsia silk scarf£445

Δες το εδώ

Tory Burch David Hicks Scrapbook Silk Scarf $178.00

 

 

 

 

TAGS