Συνεχίζει τα ταξίδια για την προώθηση του βιβλίου-αυτοβιογραφία της με τίτλο "Becoming" η πρώην Πρώτη Κυριά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 

Η γυναίκα που έγινε η πρώτη Πρώτη Κυρία στην ιστορία των Η.Π.Α. με αφρικανοαμερικάνικη καταγωγή και αγαπήθηκε με πάθος από την κοινή γνώμη, κυρίως χάρη στη στάση της και τον τρόπο με τον οποίο στάθηκε δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα στα 8 χρόνια της θητείας του, υπέγραψε πριν από λίγους μήνες ένα βιβλίο μέσα απ' ότι το οποίο τα αποκαλύπτει όλα. Την σχέση της με τον σύζυγό της, τα παιδικά της χρόνια, το πώς είναι ζεις στον Λευκό Οίκο, την αγάπη της για την μόδας. 

Και εμφανίστηκε στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα στο Barclays Centre του Μπρούκλιν, με ένα κίτρινο φόρεμα του οίκου Balenciaga από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 (η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα) και ψηλές μπότε μέχρι πάνω από το γόνατο, του ίδιου οίκου, καλυμμένες απ' άκρη ως άκρη με στρας. Στο πλευρό της βρέθηκε η θερμή της υποστηρίκτρια Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που ανέλαβε την παρουσίαση και τον συντονισμό της συζήτησης και οι δύο γυναίκες μίλησαν μεταξύ άλλων και για ρούχα.

Η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα στο Barclays Centre του Μπρούκλιν, με ένα κίτρινο φόρεμα του οίκου Balenciaga από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εν λόγω total Balenciaga εμφάνιση της Μισέλ συζητήθηκε πολύ με αρκετούς να την επαινούν για την τόλμη της να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε δημόσια εκδήλωση με ένα τόσο λαμπερό σύνολο με τόση μοδάτη, ακραία προσέγγιση. Από την άλλη,  ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να «κοιτάξει» προς την συγκεκριμένη πλευρά του στυλ δεν είναι, κατά τη γνώμη μας, ο κατάλληλος για να αναδείξει τον εντυπωσιακό, πληθωρικό σωματότυπο της.

Μήπως όμως ένα τόσο φωτεινό, μακρύ, ριχτό ρούχο είναι τελείως λάθος στο δικό της πανύψηλο, αρκετά ογκώδη σωματότυπο; 

Το κίτρινο χρώμα είναι καταρχάς αυτό που κυριαρχεί στην εμφάνιση της, ένα έντονο, καθηλωτικό χρώμα, πάνω σε οποιονδήποτε το φορέσει. Στην απόχρωση του δέρματος της Μισέλ ταιριάζει πολύ, μήπως όμως ένα τόσο φωτεινό, μακρύ, ριχτό ρούχο είναι τελείως λάθος στο δικό της πανύψηλο, αρκετά ογκώδη σωματότυπο; 

To φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Balenciaga έχει μία σατέν υφή που μάλλον θα έδειχνε πιο χαριτωμένη σε μία πιο μικροκαμωμένη γυναίκα, ενδεχομένως στη Σάρα Τζέσικα που στέκεται δίπλα στην Ομπάμα μέσα στο λαμπερό φόρεμα της από παγιέτα. Μπορεί πάλι αν το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν σε κάποιο άλλο, πιο «ήσυχο» χρώμα όπως το μαύρο ή το μπλε το οπτικό εφέ θα ήταν αρκετά πιο ταιριαστό.

Επιπλέον, η επιλογή της πρώην Πρώτης Κυρίας να προσθέσει σε ένα ήδη υπερβολικά λαμπερό σύνολο ένα ζευγάρι ψηλές, γυαλιστέρες μπότε καλυμμένες από πάνω με στρας έρχεται να «τερματίσει» την έννοια του too much σε μία από ώρα όχι και τόσο πετυχημένη εμφάνιση.

To φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Balenciaga έχει μία σατέν υφή που μάλλον θα έδειχνε πιο χαριτωμένη σε μία πιο μικροκαμωμένη γυναίκα.

Μισέλ Ομπάμα σε έχουμε αγαπήσει στο παρελθόν για το στυλ σου. Τώρα μας αρέσει που έχεις ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την πιο σφιχτή εικόνα που επιβάλει ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας, αγκαλιάζοντας πιο πολύ τη μόδα και τους τολμηρούς συνδυασμούς. Η αλήθεια όμως είναι ότι σε προτιμάμε με εκείνα τα εφαρμοστά φορέματα χωρίς μανίκια που διαγράφουν το σώμα σου και αναδεικνύουν τα γυμνασμένα χέρια και τους καλοσχηματισμένους ώμους σου. 

Όπως θα έλεγε και ο Στέλιος Κουδουνάρης στο πλατό καθημερινής εκπομπής με θέμα τη μόδα «Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο λουκ, αλλά όχι για τον δικό σου σωματότυπο. Δύο για σήμερα.».

Μισέλ σε προτιμάμε με εκείνα τα εφαρμοστά φορέματα χωρίς μανίκια που διαγράφουν το σώμα σου και αναδεικνύουν τα γυμνασμένα χέρια και τους καλοσχηματισμένους ώμους σου. 

 

 

TAGS