ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Pull&Bear επαναλειτουργεί το flagship κατάστημά της στην Αθήνα

Το brand φέρνει το ανανεωμένο concept καταστήματός του σε έναν σημαντικό προορισμό.

Pull and Bear

Η Pull&Bear, η δυναμική νεανική μάρκα του Ομίλου Inditex, επαναλειτουργεί το flagship κατάστημά της στην Ερμού 31, στην καρδιά της Αθήνας. Η επανεκκίνηση αυτή εγκαινιάζει τη νέα, ανανεωμένη εικόνα καταστημάτων της μάρκας, συνδυάζοντας καινοτομία και ψηφιοποίηση σε ένα πρωτοποριακό concept που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία αγορών, συνδυάζοντας σύγχρονη αισθητική με απόλυτη ευελιξία.

Η Pull&Bear επαναλειτουργεί το flagship κατάστημά της στην Αθήνα

Η λειτουργικότητα αναδεικνύεται σε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία και τον εξοπλισμό του καταστήματος. Επιπλέον, η επικοινωνία στο κατάστημα παρουσιάζεται σε ψηφιακή μορφή μέσω πολυλειτουργικών οθονών με φωτιστικές μπάρες από πολυανθρακικό υλικό. Στο πλαίσιο του νέου της concept, η Pull&Bear προχωρά στη ψηφιοποίηση των καταστημάτων της, ενσωματώνοντας ένα πρωτοποριακό σύστημα αυτόματης εξυπηρέτησης. Με στόχο την απόλυτη διευκόλυνση των πελατών, προσφέρει μια αυτοματοποιημένη λύση παραλαβής και επιστροφής online παραγγελιών, διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

pull&bear

Με συνολικό εμβαδόν 550,13 τ.μ., το κατάστημα ξεχωρίζει για την εκλεπτυσμένη και minimal διακόσμησή του, η οποία, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ρυθμιζόμενες δομές οργάνωσης των ρούχων, δημιουργεί έναν ευρύ και ευχάριστο οπτικό χώρο που αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών. Το εσωτερικό του καταστήματος συνδυάζει λευκές υφές, μεταλλικές λεπτομέρειες και φωτεινά στοιχεία. Το flagship κατάστημα έχει σχεδιαστεί με εξοπλισμό που προσαρμόζεται απόλυτα στα χαρακτηριστικά του κτιρίου, αναδεικνύοντας και διατηρώντας τις μοναδικές αρχιτεκτονικές του ιδιαιτερότητες.

pull@bear

Αυτό το νέο κατάστημα, που φιλοξενεί τις τελευταίες συλλογές για άνδρες και γυναίκες, αποτελεί την απόλυτη έκφραση του νεανικού, χαλαρού και δυναμικού πνεύματος της Pull&Bear. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, όπου η καινοτομία, η λειτουργικότητα και η ευελιξία συνδυάζονται με τρόπο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

pull&bear

www.pullbear.com

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο