ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Yamamay: Η νέα συλλογή θα φέρει την Άνοιξη στα εσώρουχα σου

Ποπ χρώματα, φλοράλ μοτίβα και denim υλικά που απογειώνουν τα lingerie σου

Η Ανοιξιάτικη συλλογή της Yamamay για το 2024 χαρακτηρίζεται από τις αυθεντικές αξίες της ενσωμάτωσης, της θετικότητας του σώματος και της διαφορετικότητας. Όλα αυτά μέσα σε ένα ρομαντικό και σύγχρονο σκηνικό γεμάτο χρώματα και λουλούδια που ενισχύουν τις εικόνες δίνοντάς τους μια φρέσκια, δυναμική και ποπ ατμόσφαιρα.



Οι κύριες σειρές της συλλογής:


NICELY

Τολμηρή αλλά ταυτόχρονα ρομαντική σειρά με φλοράλ κεντήματα σε μαύρο τούλι, με τρισδιάστατα appliqués σε σχήμα πεταλούδας που τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία των ενδυμάτων για να τους δώσουν μια μοναδική και ανάλαφρη αίσθηση. Περιλαμβάνει: μπουστάκι, τριγωνικό σουτιέν, push-up, σλιπ και στρινγκ.

ASHLEY

Τα κομμάτια αυτής της σειράς αποτελούν φόρο τιμής στη φρεσκάδα της άνοιξης και στη χρωματική παλέτα του ροζ γερανιού. Τα υφάσματα, κατασκευασμένα από ίνες REC, όπως το τούλι και το σατέν, αγκαλιάζουν απαλά τις καμπύλες, ενώ η διαχρονική ομορφιά των κεντημάτων με φλοράλ δαντέλα μετατρέπει κάθε ρούχο (push-up, βραζιλιάνικο σλιπ, στρινγκ, σλιπ και σλιπ) σε μια ρομαντική και φρέσκια γιορτή της φύσης και της θηλυκότητας.

DAHLIA

Η σειρά Dahlia αποκαλύπτει τα υπέροχα, ζωντανά χρώματα της άνοιξης με ένα λουλουδάτο σχέδιο εμπνευσμένο από το ιστορικό αρχείο του καλλιτέχνη Beppe Spadacini. Τα εσώρουχα, το μπουστάκι, το push-up και το ασορτί σλιπ είναι κατασκευασμένα από ψηφιακά τυπωμένο τούλι και δίχρωμη δαντέλα από ίνες REC σε βάση aquamarine. Το σλιπ, το τοπ και το σορτς culotteείναι κατασκευασμένα από σατέν βισκόζης, ένα ύφασμα που διακρίνεται για την απαλότητα, την αναπνοή και την ελαφρότητά του. Το σλιπ είναι διακοσμημένο με ένα λεπτό δαντελένιο βολάν (από ανακυκλωμένες ίνες) που προσθέτει μια πινελιά κομψότητας, καθιστώντας το επίσης ιδανικό ως φόρεμα-σλιπ για τις καλοκαιρινές βραδιές.

Το σλιπ είναι πιστοποιημένο Ecovero, ένα φιλικό προς το περιβάλλον εμπορικό σήμα ινών βισκόζης που παράγεται από την εταιρεία Lenzing AG. Κατασκευασμένη με ξύλο από δάση με βιώσιμη διαχείριση και άλλες πηγές κυτταρίνης, η ίνα αυτή παράγεται μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας που στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

BABYSHINE

Η σειρά αποτελείται από τζιν κομμάτια, στολισμένα με χρωματιστά και ιριδίζοντα στρας, για ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

BABYSHINE II

Αφιερωμένα στις νοσταλγούς του denim, τα κομμάτια αυτής της σειράς, είναι διακοσμημένα με ένθετα από δαντέλα. Αποτελείται από μπουστάκια, κορμάκια και σλιπ σε τέλειο "pin-up" στυλ,..

BLUE JEAN

Το χρώμα της βαθιάς θάλασσας συνδυάζεται με τον αισθησιασμό της δαντέλας: μια ελαφριά και εκλεπτυσμένη σειρά, όπου τα σχήματα θυμίζουν τα ανοιχτά φτερά μιας πεταλούδας σε πτήση. Περιλαμβάνει balconette, push-up, βραζιλιάνικο σλιπ και στρινγκ..

VANILLE

Η ρομαντική αυτή σειρά είναι σχεδιασμένη για νύφες. Κατασκευασμένη από υφάσματα από ανακυκλωμένες ίνες κι ένα χρυσό αξεσουάρ στο σουτιέν και στο σλιπ.. Περιλαμβάνει σουτιέν μπαλκονέ, μπουστάκι, τριγωνικό σουτιέν, κορμάκι, βραζιλιάνικο σλιπ, στρινγκ, σλιπ και καλτσοδέτα..

POP

Μια μίνιμαλ και σύγχρονη σειρά: η καινοτομία και η βιωσιμότητα συνδυάζονται με μια πινελιά χρώματος (Avio Blue, Bronze, Lime και Black). Το σουτιέν είναι κατασκευασμένο από ύφασμα Spacer (ελαστικό, ελαφρύ και διαπνέον), το οποίο εξασφαλίζει φρεσκάδα και παρέχει άριστη στήριξη.

PRIMULA

Η αγαπημένη δαντέλα των φαν της Yamamay: λαμπερή, απαλή και ελαστική, διαθέσιμη σε διάφορους τύπους ενδυμάτων, σχήματα και εποχιακά χρώματα.

Σουτιέν, κορμάκια και σλιπ, καθώς και πιτζάμες και μακρυμάνικα μπλουζάκια.

FLORE

Τα τροπικά μοτίβα του καλλιτέχνη Beppe Spadacini ξεχωρίζουν σε αυτή τη σειρά που διαθέτει παστέλ, ρομαντικά και ντελικάτα χρώματα.

Κατασκευασμένο από σατέν REC, η εκτύπωση δημιουργήθηκε μέσω ψηφιακής διαδικασίας. Η συλλογή περιλαμβάνει: σακάκι, παντελόνι, μακρύ σλιπ και μπλούζα.

JOUY

Τα κομμάτια αυτής της εξαιρετικής σειράς είναι κατασκευασμένα από σατέν REC και διαθέτουν το εμβληματικό σχέδιο Toile de Jouy, μια πηγή έμπνευσης από το παρελθόν, την οποία ο καλλιτέχνης Beppe Spadacini "ανακάλυψε" στα αμέτρητα ταξίδια του. Η σειρά περιλαμβάνει μονόχρωμα σχέδια σε αποχρώσεις του μπλε, με θέματα που απεικονίζουν τοπία με τροπικά φυτά, άγρια ζώα και αποικιακά κτίρια στο βάθος.

Τα κομμάτια αυτά, έχουν σχεδιαστεί ως αυθεντικά must-haves, ιδανικά για να φορεθούν τόσο στην πόλη όσο και στη θάλασσα. Ενώ αποτελούν

φόρο τιμής στο παρελθόν, προτείνονται ως σύγχρονα κομμάτια χάρη στην ευελιξία τους. Η σειρά αποτελείται από σακάκι, παντελόνι, σλιπ και κιμονό.

DAHLIA & STRIPES

Ένα λουλουδάτο σχέδιο σε αποχρώσεις του λευκού και του ροζ γερανιού, σε σχέδια του Maestro Beppe Spadacini αναμειγνύεται με μια ζωηρή ρίγα και διασκεδαστικά βολάν. Φτιαγμένα από φυσικές ίνες που εξασφαλίζουν απαλότητα και φρεσκάδα..

BASIC SILK/MODAL

Μια συλλογή από μπλουζάκια σε διάφορά χρώματα, κατασκευασμένα από φυσικές ίνες (modal and silk), ιδανικά για τις εναλλαγές του θερμοκρασίας στις μεταβατικές περιόδους μεταξύ των εποχών.

MODAL LACE

Μια κομψή σειρά από πιζάμες, περιλαμβανομένων αρκετών κομματιών, φτιαγμένων από Lenzing Modal. Τα ενδύματα μπορούν να συνδυαστούν σε διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και στυλ..

DAILY MODAL

Κλασσική πυτζάμα από Lenzing Modal σε σκλούρο μπλε με εκλεπτυσμένα κοψίματα και αντιθετικές ραφές contrastingpiping.

FUNNY BUNNY

Μια νέα σειρά από ασορτί πιτζάμες για μητέρες και κόρες, φτιαγμένες από βαμβακερό ζέρσεϋ σε παστέλ αποχρώσεις και prints από υπέροχα κουνελάκια

DENIM

Μια επιλογή από φρέσκα και ευέλικτα κομμάτια που περιλαμβάνουν ένα φόρεμα, πουκάμισο και παντελόνα, αλλά και ένα jumpsuit, φτιαγμένα

από Tencel Modal.

EASY LACE


Mix & Match επιλογές από πλεκτά, φτιαγμένα από τούλι και δαντέλα, για να καλωσορίσουν τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: στενά και ευρύχωρα μπλουζάκια και σακάκια με διαφορετικές αποχρώσεις, ιδανικά για να συνδυάσετε και να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σύνολα.

HAPPY LACE

Μια επιλογή από δροσερά κοντά πυτζαμάκια σε παστέλ αποχρώσεις, φτιαγμένα από βισκόζη ζέρσεϊ. Τα έθετα δαντέλας και τα κορδόνια μέσης τα καθιστούν ρομαντικά και πρωτότυπα.

ROMANTIC MARINE

Σειρά από πιτζάμες κατασκευασμένες από broderie anglaise και ζέρσεϊ, 100% βαμβακερές. Οι χαρακτηριστικές ρίγες σε μπλε χρώμα συνδυάζονται με την broderie anglaise και τις καθιστούνιδιαίτερα ρομαντικές και δροσερές.

Read Next

30 Απρ 2024

Το σούπερ εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα της Αν Χάθαγουεϊ έκλεψε την παράσταση

Η Αν Χάθαγουεϊ με κόκκινο φόρεμα Versace ήταν ο ορισμός του sexy chic.

30 Απρ 2024

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια ενημερωμένη και θηλυκή spring - summer γκαρνταρόμπα

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο λαμπερή και θηλυκή πλευρά σου αυτή τη σεζόν.

Περισσότερα από

Μόδα

29 Απρ 2024

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απόλυτο ανοιξιάτικο look

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με κόκκινο παντελόνι και '70s πουκάμισο.

29 Απρ 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα stylish looks που επιλέγει για τις ανοιξιάτικες ημέρες στην πόλη

Τα κομψά ανοιξιάτικα looks που επιλέγει η Κλέλια Ανδριολάτου για όλες τις ώρες της ημέρας

26 Απρ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά bohemian chic looks για την άνοιξη σύμφωνα με την Τζωρτζίνα Λιώση

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

25 Απρ 2024

Στην γκαρνταρόμπα μίας fashion expert: Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει πως να είμαστε κομψές 24/7

Οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Ευαγγελινού από το answear.gr πρόκειται να σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.