ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Το δικό μου Sisterhood Treasure": 6 γυναίκες σε ένα fashion editorial διαφορετικό από τα άλλα

Πέτρα Καλαμπόκα και Βαρβάρα Μαχαιρά, Δώρα και Κωνσταντίνα Κατσικογιάννη, Σοφία Ιωάννου και Όλγα Διακουμάκου φωτογραφήθηκαν και μίλησαν για το δικό τους sisterhood σε ένα διαφορετικό fashion editorial powered by Answear.LAB.

answear

Η πολύτιμη ομορφιά της γυναικείας συνύπαρξης. Η ασυναγώνιστη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης. Η νέα limited συλλογή της Answear.LAB, Sisterhood Treasure, που διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα μέσω του answear.gr είναι αφιερωμένη στις πολύτιμες αξίες που διέπουν τις γυναικείες σχέσεις. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Answear αφιερώνει collection της στην ουσιαστική επαφή ανάμεσα στις γυναίκες. Η Sisterhood Treasure συλλογή ωστόσο φαίνεται πως δημιουργήθηκε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος για τα συναισθήματα σύνδεσης και υποστήριξης μεταξύ γυναικών. Η ισότητα, η ενσυναίσθηση, η υποστήριξη, η αποδοχή στη διαφορετικότητα, ο θαυμασμός, η έμπνευση, η αγάπη ανάμεσα στις θηλυκότητες είναι κάποιες από τις αξίες που πρεσβεύει η limited συλλογή της Answear.LAB. Ακριβώς στα στοιχεία δηλαδή που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη και τις ανθρώπινες σχέσεις τόσο ουσιαστικές.

Όσον αφορά στα ρούχα της συλλογής, όλα τους έχουν έναν κοινό χαρακτηριστικό στοιχείο. Δημιουργήθηκαν με στόχο να αναδείξουν τη μοναδικότητα της εκάστοτε γυναίκας, την κομψότητα και τη φινέτσα της. Πρωταγωνιστές της limited συλλογή της Answear.LAB, Sisterhood Treasure είναι το power dressing με τα δερμάτινα κοστούμια, σακάκια, φούστες και καμπαρντίνες να συνδυάζουν θηλυκότητα και δυναμισμό. Οι γραμμές των ρούχων είναι minimal και ταυτόχρονα εξαιρετικά μοντέρνες, ενώ οι δημιουργίες διέπονται από ρομαντισμό. Πρόκειται λοιπόν για μία συλλογή που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη μόδα, εκφράζεται μέσα από το στιλ της και επιλέγει ρούχα υψηλών προδιαγραφών για να προσθέσει στην γκαρνταρόμπα της.

Η νέα limited edition συλλογή της Answear.LAB, Sisterhood Treasure λειτούργησε λοιπόν ως η τέλεια αφορμή για να συναντηθούν έξι γυναίκες, τις οποίες συνδέουν διαφορετικές σχέσεις. Η Πέτρα Καλαμπόκα και η Βαρβάρα Μαχαιρά είναι καρδιακές φίλες, η Δώρα και η Κωνσταντίνα Κατσικογιάννη είναι αδερφές, ενώ η Σοφία Ιωάννου και η Όλγα Διακουμάκου αποδεικνύουν πως μία ουσιαστική σχέση μπορεί να γεννηθεί στο εργασιακό περιβάλλον. Όλες τους μίλησαν στο Missbloom για το δικό τους sisterhood.

Οικογένεια είναι οι φίλοι που επιλέγουμε

Η Πέτρα Καλαμπόκα και η Βαρβάρα Μαχαιρά γνωρίζονται πολλά χρόνια λόγω καταγωγής. Ωστόσο, η σχέση τους δυνάμωσε ακόμα περισσότερο το 2016 μετά την περιπέτεια υγείας της Πέτρας. Τι σημαίνει sisterhood για εκείνες;

"Εμπιστοσύνη. Αυθεντικότητα. Ειλικρίνεια. Αλληλεγγύη. Ασφάλεια. Να νιώθεις πως υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι εκεί για να σε στηρίξει χωρίς προκαταλήψεις. Χωρίς στερεότυπα. Χωρίς να σε κριτικάρει. Να σου απλώνει το χέρι, όταν νιώθεις ότι τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα για εσένα. Να νιώθεις πως αγκαλιάζει όλα σου τα κομμάτια. Παράλληλα, σημαίνει και χαρά” δηλώνει η Πέτρα Καλαμπόκα με τη Βαρβάρα Μαχαιρά να συμπληρώνει πως "Ο,τιδήποτε κι αν έχει συμβεί στην καθημερινότητα, θα σκεφτώ να τηλεφωνήσω στην Πέτρα απλώς για να της το αναφέρω”.

Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μία σχέση που χωρά τα πάντα και μπορούν να είναι απόλυτα ο εαυτός τους. Πάντα με ανιδιοτέλεια και τρυφερότητα. Μπορούν να είναι ο εαυτός τους χωρίς να κρίνει η μία την άλλη. "Θεωρώ πως η Πέτρα είναι μέρος της οικογένειας μου” λέει η Βαρβάρα Μαχαίρα.

Ποια στοιχεία είναι εκείνα που θαυμάζουν η μία στην άλλη

Η Πέτρα Καλαμπόκα υποστηρίζει πως "Θαυμάζω ότι είναι αυτοδημιούργητη και έχει καταφέρει πολλά πράγματα για το νεαρό της ηλικίας της. Είναι πειθαρχημένη. Είναι η χαρά της ζωής. Έχει μία υγιή φιλοδοξία και θετικότητα” με τη Βαρβάρα να συμπληρώνει πως "Όταν ξέρω πως έχω δίπλα μου μία φίλη όπως η Πέτρα,νιώθω πιο δυνατή σε διάφορους τομείς της ζωής μου”.

Γιατί είναι τόσο σπουδαία η γυναικεία φιλία; "Η γυναικεία φιλία μπορεί να σε εξελίξει ως άνθρωπο. Να σου προσφέρει στοιχεία που ενδεχομένως να μην τα είχες από την οικογένεια σου. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Είναι ωραίο να έχεις ένα χέρι που να σου πει "προχώρα και εγώ είμαι εδώ για εσένα” δηλώνει η Πέτρα.

Όσον αφορά στις στιλιστικές επιλογές τους, η Πέτρα Καλαμπόκα επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο σακάκι και ένα μαύρο σορτς. Πώς ένιωσε φορώντας το; "Αγαπώ πολύ το look μου γιατί είναι αρκετά ανδρόγυνο στιλ, το οποίο αγαπώ. Μου αρέσει γιατί νιώθω δυναμική όταν το φοράω και ταυτόχρονα αποπνέει θηλυκότητα, αφού αγκαλιάζει τη σιλουέτα και τονίζει τη μέση”.

Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr

Read Next

25 Απρ 2024

Το dress code είναι "κομψή σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση" και η Μαρία Παπαγεωργίου προτείνει τα πιο χρήσιμα styling tips για να το πετύχεις

Η κομψότητα είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση και η Μαρία Παπαγεωργίου το αποδεικνύει.

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

Περισσότερα από

Μόδα

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

21 Απρ 2024

Μαρινιέρα + denim: Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

20 Απρ 2024

Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι και εμείς ήδη οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα της θερινής εποχής.

18 Απρ 2024

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με λευκό κοστούμι και εσπαντρίγιες

Το διαχρονικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη

17 Απρ 2024

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.