ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πού μπορείτε να νοικιάσετε designer bags

Οι online πλατφόρμες στις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε δημοφιλείς designer τσάντες.

Οι καλύτερες τσάντες για να κρατήσετε στο γραφείο

Το μέλλον ανήκει στην αγορά των vintage και secondhand προϊόντων, αυτή είναι μια διαπίστωση που γλαφυρά περιγράφουν όλο και περισσότερα ρεπορτάζ για τη βιομηχανία της μόδας το τελευταίο διάστημα. Την ίδια ανοδική πορεία, ωστόσο, σημειώνει και μία ακόμα κατηγορία στο λιανικό εμπόριο: αυτή της ενοικίασης ρούχων και αξεσουάρ από πρώτο ή και δεύτερο χέρι. Οι rental fashion υπηρεσίες γνωρίζουν τη δική τους άνθηση- συνέπεια κι αυτή της νέας φιλοσοφίας που θέλει τη μόδα να κάνει στροφή σε πιο βιώσιμες λύσεις αναφορικά με το περιβάλλον, αλλά και της ανάγκης για πολυτέλεια με τρόπο που να γίνεται προσιτή. Το παράδειγμα της συζύγου του Βρετανού πρωθυπουργού Boris Johnson, Carrie, στη πρόσφατη Σύνοδο των G7 στην Κορνουάλη, η οποία έφτασε με μία βαλίτσα από ρούχα που είχε νοικιάσει είναι χαρακτηριστικό της τάσης που διαμορφώνεται αναφορικά με το rental fashion.

Γιατί να νοικιάσετε;

Ο σπουδαιότερος σαφώς λόγος έχει να κάνει με τη συνειδητή κατανάλωση: το περιβαλλοντικό αποτύπωμα είναι ασφαλώς μικρότερο όταν η παραγωγή μειώνεται στα απαραίτητα και τα προϊόντα μοιράζονται αντί για να πετιούνται. Σκεφτείτε, λοιπόν, το rental fashion και τις online πλατφόρμες που το εξυπηρετούν ως μία τεράστια γκαρνταρόμπα με κομμάτια ποιοτικά και διαχρονικά, από την οποία βεβαίως μπορούν να "δανειστούν" όλοι.

Διαβάστε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Read Next

15 Ιουν 2024

#30YearsMF Dinner: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Το σέξι μαύρο φόρεμά της με την υπογραφή διάσημης σχεδιάστριας.

Περισσότερα από

Μόδα

10 Ιουν 2024

H νέα καμπάνια της Answear σας καλεί να ντύσετε τη ζωή σας με πολύτιμες στιγμές

Η νέα καμπάνια της Answear θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το ντύσιμο και τις στιλιστικές επιλογές με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο.

09 Ιουν 2024
08 Ιουν 2024

Sun of A Beach X Maria Joannou: Μια νέα εικαστική συνεργασία

Η περιορισμένης διάθεσης capsule συλλογή Sun of A Beach X Maria Joannou, με κάθε πετσέτα θαλάσσης "αφηγείται" και μια ξεχωριστή ιστορία.

06 Ιουν 2024

Μια ιστορία αγάπης: Τα αυθεντικά Jelly Shoes με την υπογραφή Ancient Greek Sandals

Τα jelly shoes δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ένα αγαπημένο καλοκαιρινό item,που επαναλανσάρει με αγάπη η Ancient Greek Sandals.

06 Ιουν 2024

Levi Strauss: Ο Βαυαρός μετανάστης που εφηύρε το πιο fashionable item του αιώνα

Ο πρώτος κατασκευαστής του πιο influential ρούχο του 20ού αιώνα, λάνσαρε σαν σήμερα το απόλυτο ενδυματολογικό σύμβολο

04 Ιουν 2024