ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η συναρπαστική ζωή της Τζένιφερ Άνιστον μέσα σε μίνι φόρεμα

Η iconic εμφάνιση της σταρ με ημιδιαφανή, silver δημιουργία.

Υπάρχουν ορισμένα μόνο πράγματα που θα παραμείνουν για πάντα συνδεδεμένα με την Τζένιφερ Άνιστον: το εμβληματικό hair look της Ρέιτσελ Γκριν, η έννοια του ‘’διαλείμματος’’ και φυσικά το μίνι φόρεμα. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των "Friends" έχει αποδείξει επανειλημμένα μέσα από τις εικόνες της, τόσο στην μικρή και μεγάλη οθόνη, όσο και στην πραγματική ζωή ότι δικαίως κατέχει τον τίτλο ενός αυθεντικού fashion icon, με τις ενδυματολογικές της επιλογές να επιβεβαιώνουν το αυτονόητο: είναι μεγάλη φαν των little (black) dresses, τα οποία έχει φροντίσει να ενσωματώσει άψογα στο λιτό και καλαίσθητο προσωπικό της στιλ.

Τηρώντας αδιαλείπτως διαχρονικά styling hacks και tricks σπανίως ξεφεύγει από την πεπατημένη που η ίδια έχει δημιουργήσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της, επαναφέροντας διαρκώς στα looks της κομμάτια που έχει ήδη φορέσει ξανά στο παρελθόν, δηλώνοντας ηχηρά πως ήταν και παραμένει θερμή υποστηρίκτρια της βιώσιμης μόδας.

Η "επανάληψη" ωστόσο των μίνι φορεμάτων, τα οποία λατρεύει να φιγουράρει καθώς αναδεικνύουν περίτρανα την χωρίς καμία αμφιβολία καλλίγραμμη σιλουέτα που διατηρεί αναλλοίωτη εδώ και δεκαετίες, δεν σχετίζονται απόλυτα με την sustainable φιλοσοφία της, αλλά με την ακράδαντη πεποίθηση και προτροπή της να αποδείξει πως οι μίνι δημιουργίες ταιριάζουν άψογα στην γυναικεία γκαρνταρόμπα κάθε ηλικίας, με ορισμένες μόνο διαφοροποιήσεις στο styling.

Άλλωστε, η καταξιωμένη ηθοποιός "χρησιμοποιεί" τα μικροσκοπικά φορέματα ως ένδειξη δυναμισμού και αυτοπεποίθησης, ή απλώς ως παρακίνηση για περισσότερη γυμναστική μέσα στην ημέρα.

Άκρως θηλυκή και με το sexiness διάχυτο στην ατμόσφαιρα, η 54χρονη Άνιστον έδωσε για ακόμα μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στο μίνι φόρεμα, κλέβοντας την παράσταση στην πρεμιέρα του sequel "Murder Mystery 2", στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Άνταμ Σάντλερ. Συγκεκριμένα, η χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε υπέρλαμπρη στο Regency Village Theatre του Los Angeles, ακολουθώντας απλώς την αγαπημένη και καλά δοκιμασμένη τεχνική της να προσελκύσει στιλιστικά το ενδιαφέρον των fashion experts, επιλέγοντας ένα σούπερ hot μίνι φόρεμα.

Η εκθαμβωτική ημιδιάφανη και silver δημιουργία από τον οίκο Versace, έφερε μεταξωτές λεπτομέρειες και μαύρες αστραφτερές πέτρες και αγκάλιαζε κομψά την σιλουέτα της, αφήνοντας διακριτικά ακάλυπτα σημεία του σώματός της μέσα από το πολυτελές ύφασμα. Ολοκληρώνοντας το red carpet σύνολό της, η Άνιστον πρόσθεσε στην εμφάνιση μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια. Το beauty look της παρέμεινε σε γήινους – φυσικούς τόνους, με το βουτυράτο ξανθό των μαλλιών της να παραμένει σήμα κατατεθέν των εμφανίσεων της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Ιουλ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks χωρίς να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη

Πέντε εύκολες συμβουλές μόδας που θα κάνουν τη διαφορά στο καλοκαιρινό στιλ σου

Περισσότερα από

Μόδα

22 Ιουλ 2024

Τα πιο κομψά twin sets που δεν θα σταματήσεις να φοράς αυτή την περίοδο

Η στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι fashionistas για κομψές εμφανίσεις σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

22 Ιουλ 2024

Μια ιστορία αγάπης: Τα αυθεντικά Jelly Shoes με την υπογραφή Ancient Greek Sandals

Τα jelly shoes δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ένα αγαπημένο καλοκαιρινό item,που επαναλανσάρει με αγάπη η Ancient Greek Sandals.

21 Ιουλ 2024

Πώς θα φορέσεις το animal print φέτος το καλοκαίρι; Η Κατερίνα Διδασκάλου προτείνει

Το καλοκαιρινό outfit της Κατερίνας Διδασκάλου στο Ηρώδειο.

19 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Όλοι μιλούν γι' αυτές τις στολές

Το πρώτο "χρυσό" μετάλλιο πηγαίνει στις στολές της εθνικής αποστολής από τη Μογγολία

18 Ιουλ 2024

Η Όλγα Ντάλλα προτείνει τέσσερα looks που θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις με το στιλ σου, η Όλγα Ντάλλα προτείνει τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

17 Ιουλ 2024

Γιατί φοράμε το ρολόι στο αριστερό χέρι;

Να και κάτι που ίσως να μην είχες σκεφτεί για το ρολόι σου.

17 Ιουλ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με total white σύνολο στην παρουσίαση της εθνικής καμπάνιας για την ψυχική υγεία

Η εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ στα χρώματα που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι.

17 Ιουλ 2024

Trend Talk powered by Answear: Ποια είναι τα must have των διακοπών;

Ανακαλύπτουμε παρέα με την fashion editor της Madame Figaro όλα τα items που θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών.

17 Ιουλ 2024
16 Ιουλ 2024

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο hot summer looks μέσα από τις καλοκαιρινές προσφορές του modivo.gr

Tα καλοκαιρινά looks που δημιουργήσαμε για σένα, σε εκπληκτικές τιμές μέσα από το modivo.gr