ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Δώρα Κατσικογιάννη, η Μυρτώ Κάζη και η Ευτυχία Λαζάρου φορούν τη νέα limited συλλογή της Answear.LAB και μιλούν για το δικό τους Sisterhood

Οι τρεις δυναμικές γυναίκες φωτογραφήθηκαν με τη νέα συλλογή "SISTERHOOD" της Answear.LAB που εξυμνεί τη γυναικεία αλληλεγγύη.

Εξ' ορισμού, ο όρος Sisterhood αναφέρεται στην ένωση ή την κοινότητα που δημιουργούν κάποιες γυναίκες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, πεποιθήσεις, όνειρα. Σε μία πιο ελεύθερη και σύγχρονη ανάλυση, sisterhood σημαίνει υποστήριξη και ενσυναίσθηση ανάμεσα στις γυναίκες, σχέσεις που έχουν ως βασικό γνώμονα τον σεβασμό προς τους άλλους και προς τον εαυτό μας. Sisterhood σημαίνει γυναικεία αλληλεγγύη και ακριβώς σε αυτή αφιερώνει τη νέα limited συλλογή της το brand που αποδεικνύει συνεχώς και έμπρακτα την αγάπη προς τις γυναίκες. Ο λόγος για την Answear.LAB, που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του answear.gr.

Με τη νέα συλλογή της "SISTERHOOD", η Answear.LAB αποδεικνύει πως η γυναικεία αλληλεγγύη δεν είναι μύθος. Ο κόσμος της μόδας, της τέχνης, της μουσικής συνδυάστηκαν περίτεχνα, ώστε να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη συλλογή που έχει έναν σημαντικό στόχο. Να αποθεώσει τη γυναικεία φιλία και αλληλοϋποστήριξη.

Το όραμα της ομάδας Answear.LAB

Το στιλ είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση. Είναι διαφορετικό για την κάθε γυναίκα και αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης της προσωπικότητας, της αισθητικής, του χαρακτήρα μας. Το στιλ μάς βοηθά να νιώσουμε κομψές, δυνατές, με αυτοπεποίθηση και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε brands όπως η Answear.LAB που δημιουργεί συλλογές, οι οποίες ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτόν τον στόχο.

Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr

Read Next

15 Ιουν 2024

#30YearsMF Dinner: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Το σέξι μαύρο φόρεμά της με την υπογραφή διάσημης σχεδιάστριας.

Περισσότερα από

Μόδα

10 Ιουν 2024

H νέα καμπάνια της Answear σας καλεί να ντύσετε τη ζωή σας με πολύτιμες στιγμές

Η νέα καμπάνια της Answear θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το ντύσιμο και τις στιλιστικές επιλογές με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο.

09 Ιουν 2024
08 Ιουν 2024

Sun of A Beach X Maria Joannou: Μια νέα εικαστική συνεργασία

Η περιορισμένης διάθεσης capsule συλλογή Sun of A Beach X Maria Joannou, με κάθε πετσέτα θαλάσσης "αφηγείται" και μια ξεχωριστή ιστορία.

06 Ιουν 2024

Μια ιστορία αγάπης: Τα αυθεντικά Jelly Shoes με την υπογραφή Ancient Greek Sandals

Τα jelly shoes δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ένα αγαπημένο καλοκαιρινό item,που επαναλανσάρει με αγάπη η Ancient Greek Sandals.

06 Ιουν 2024

Levi Strauss: Ο Βαυαρός μετανάστης που εφηύρε το πιο fashionable item του αιώνα

Ο πρώτος κατασκευαστής του πιο influential ρούχο του 20ού αιώνα, λάνσαρε σαν σήμερα το απόλυτο ενδυματολογικό σύμβολο

04 Ιουν 2024