Συνήθως τη βλέπουμε με casual εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά η Τζένη Μπαλατσινού έκανε βόλτα στο Ζάππειο με ένα printed ανοιξιάτικο φόρεμα, σεταρισμένο έτσι ώστε να καμουφλάρει τα -όποια- περιττά κιλά αφήνει μια εγκυμοσύνη.

Συνδυασμένο με ψηλές καφέ μπότες, τις οποίες άλλωστε επιτρέπει και το ύψος της, και πλεκτό γιλέκο, δυνατή τάση φέτος, το λουκ ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα στις τελευταίες ψύχρες της άνοιξης και τη ζέστη του καλοκαιριού.

Το μωρό θα πάρει το διπλό όνομά του από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη, και από το τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στον Άγιο Αντώνιο

Μάλιστα είχε μαζί της και τον 4 μηνών γιο της, τον Παναγιώτη-Αντώνιο Κικίλα. Το μωρό θα πάρει το διπλό όνομά του από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη, και από το τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στον Άγιο Αντώνιο, ένα εκκλησάκι στο εσωτερική της μονής του Ευαγγελισμού στην Πάτμο, λόγω των επιπλοκών που αντιμετώπισε κατά τον τοκετό.

Να θυμίσουμε ότι το μωρό δεν είχε πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά από 3-5 μέρες, όπως συνηθίζεται, αλλά μετά από 18 ολόκληρες μέρες. Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη η Τζένη Μπαλατσινού σχολίασε: «Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτογραφίες: NDP
 

TAGS