Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν τον γιο τους ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά το μωρό δεν πήρε εξιτήριο μετά από 3-5 μέρες, όπως συνηθίζεται, αλλά μετά από 18 ολόκληρες μέρες. Τι ακριβώς συνέβη; Τι δήλωσε ο γιατρός τους στην κάμερα;

«Ένα υγιέστατο, αρτιμελές νεογνό, σωματικού βάρους 3,5 κιλών. Είχαμε έναν δύσκολο τοκετό, αλλά η Τζένη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή. Εν συνεχεία τυπικών εργαστηριακών εξετάσεων, που είναι η συνήθης διαδικασία, το νεογνό έμεινε λίγο παραπάνω στο νοσοκομείο» όπως εξήγησε, χωρίς να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είχαμε έναν δύσκολο τοκετό, αλλά η Τζένη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή»

Το ζευγάρι, με τη σειρά του, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του στις κάμερες, παρά τις μάσκες που φορούσαν και οι δύο.

Στις 12 Ιανουαρίου, μάλιστα, η Μπαλατσινού έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για το νέο μέλος της οικογένειας. Ανέβασε τη φωτογραφία από ένα βρεφικό φορμάκι, στα χρώματα του μπλε και του λευκού, με τη στάμπα «Kikilias Junior 1». Στη λεζάντα έγραφε: «Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!». Μάλλον αναφερόταν στο γεγονός ότι ο μπαμπάς του μικρού έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια της ζωής του και επαγγελματικά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ.

Δείτε τι είπε ο γυναικολόγος της Τζένης Μπαλατσινού κατά το εξιτήριο του μωρού:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: NDP
 

TAGS