Πρεμιέρα στο θέατρο έκανε ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στο διάσημο και πολυβραβευμένο έργο της Αγκάθι Κρίστι «Ποντικοπαγίδα», που ανεβαίνει στο θέατρο Ακάδημος.

Στο πλευρό του ήταν, φυσικά, η σύζυγός του, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη που μίλησε στους δημοσιογράφους για το πώς συμπεριφέρεται ο σύντροφός της πριν τις θεατρικές του πρεμιέρες, αλλά και για το πόσο άνετος είναι όταν εκείνη του ζητάει να τον φωτογραφίσει γυμνό.

«Και άλλους έχω απαθανατίσει γυμνούς. Προκύπτει πολύ απλά, δηλαδή έχω όρεξη εκείνη τη μέρα, έχει ένα ωραίο φως και του λέω βγάλτα και τα βγάζει», είπε η Ρούλα Ρέβη, συμπληρώνοντας χιουμοριστικά: «Γιατί, ξέρεις, είμαστε και καιρό μαζί, δεν ντρέπεται»

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Αποστόλης όταν έχει θέατρο, δεν είναι ο Αποστόλης που ξέρετε» είπε χαρακτηριστικά, και στη συνέχεια εξήγησε: «Είναι πολύ σοβαρός με το θέμα αυτό. Παλιά του κράταγα και τα λόγια. Τώρα όχι, απλά μιλάει μόνος του μέσα στο σπίτι. Πριν την πρεμιέρα πλένει πιάτα, ρούχα, παθαίνει κάτι».

Τέλος, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο αδερφός του Αποστόλη Τότσικα, Θανάσης, εδώ και λίγους μήνες διατηρεί δεσμό με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ή αλλιώς την τηλεοπτική «Θεοδοσία» από τις «Αγριες Μέλισσες», με τη Ρούλα Ρέβη να απαντάει λακωνικά: «Είμαστε από καλλιτεχνική οικογένεια. Τα παιδιά τα έχω δει, ναι».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού μετά την πρεμιέρα:

 

 Φωτογραφίες: NDP

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS