Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ. Εκείνος γοητευτικός ηθοποιός, εκείνη καταξιωμένη φωτογράφος έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό. Η σχέση τους ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό με την έλευση των δίδυμων παιδιών τους στη ζωή και το ζευγάρι καταφέρνει να μοιράζει αρμονικά την καθημερινότητα του ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις οικογενειακές τους στιγμές.

Μετά από μία περιπέτεια υγείας της Ρούλας Ρέβη η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες απ' όπου η γνωστή φωτογράφος ανεβάζει στο ίνσταγκραμ πολλά όμορφα στιγμιότυπα.

Αυτή τη φορά όμως την παράσταση έκλεψε ο σύζυγός της, αφού η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε τον Αποστόλη Τσότικα εντελώς γυμνό σε μία ερημική, βραχώδη παραλία και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Φυσικά οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να δηλώσουν γοητευμένοι από τις εικόνες που θα μπορούσαν να είναι editorial μεγάλου, διεθνούς περιοδικού. 

Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες που τράβηξε και ανέβασε στο ίνσταγκραμ η Ρούλα Ρέβη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS