Την πόρτα του σπιτιού του άνοιξε πρόσφατα  ο Γιώργος Καράβας, ο γοητευτικός coach του Greece’s Next Top Model μας ξενάγησε στο σαλόνι και την τραπεζαρία του σπιτιού που ζει μαζί με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη, αλλά και τα δύο παιδιά τους απαντώντας ταυτόχρονα σε ένα ερωτηματολόγιο καραντίνας.

Τώρα μιλώντας στην κάμερα της «Φωλιάς των Κούκου» είπε για τα παιδικά του χρόνια: «Δεν ήμουν ποτέ ο ωραίος του σχολείου. Δεν είχα ποτές αφίσες μοντέλων στο δωμάτιό μου, είχα ποδοσφαιριστών. Ήταν το όνειρό μου να γίνω ποδοσφαιριστής και είχα αφίσα του Μαραντόνα στο δωμάτιό μου». 

Ο Γιώργος Καράβας είναι πλέον από τα πιο πολυσυζητημένα και φρέσκα πρόσωπα της τηλεόρασης. Μάλιστα πέρα από μοντέλο, ο ίδιος επέλεξε να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα, μιας και κυκλοφορεί την προσωπική του σειρά ρούχων.«Έχω περάσει δύσκολα στο εξωτερικό. Μεγάλη μοναξιά. Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ οικονομικά. Υπήρχαν μήνες που δεν "έβγαινα". Τα μακαρόνια ήταν στο βασικό διαιτολόγιο. Τώρα όσα χρήματα βγάζω τα επενδύω στην οικογένειά μου και στο κέντρο αισθητικής που έχουμε με τη γυναίκα μου» είπε για την πορεία της ζωής του και τα επαγγελματικά του βήματα. 

«Τα παιδιά μου έχουν δει αρκετά επεισόδια, ειδικά στην αρχή. Ο γιος μου είναι λίγο πιο εσωστρεφής. Η κόρη μου όταν είδε τις πόζες με τη Βίκυ Καγιά είπε στη γυναίκα μου, "ο μπαμπάς δε θα παντρευτεί άλλη γυναίκα”» είπε γελώντας για την οικογένεια του και τα παιδιά του τον έχουν δει στο GNTM, είπε:

«Επειδή σκέφτομαι πως όσοι μου στέλνουν μήνυμα στα social media έχουν αφιερώσει χρόνο, απαντάω και στα αρνητικά. Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια αρνητική κριτική, αλλά εγώ θα του απαντήσω» σχολίασε τα μηνύματα που λαμβάνει, αρνητικά και θετικά. 

 

Δείτε τι είπε: 

 

Η κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS