Την πόρτα του σπιτιού του στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου» άνοιξε ο Γιώργος Καράβας, ο γοητευτικός coach του Greece’s Next Top Model μας ξενάγησε στο σαλόνι και την τραπεζαρία του σπιτιού που ζει μαζί με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη, αλλά και τα δύο παιδιά τους απαντώντας ταυτόχρονα σε ένα ερωτηματολόγιο καραντίνας.

«Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Συγκατοικήσαμε μετά από δύο μήνες σχέσης. Παντρευτήκαμε στις 2 Νοεμβρίου του 2012!» έχει πει στο παρελθόν για τον έρωτά του. 

Το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τη λήξη της πρώτης καραντίνας ήταν να κουρευτεί, σφού τα μαλλιά του είχαν μακρύνει τόσο πολύ που δεν έβλεπε, ενώ το βασικό του αξεσουάρ ήταν μια μπαντάνα που τον βοηθούσε να συγκρατήσει την πλούσια κόμη του. Ο Γιώργος Καράβας σχολίασε ότι τα ζευγάρια που είχαν δημιουργήσει γερές βάσεις ήρθαν πιο κοντά μέσα στην καραντίνα, ενώ τα υπόλοιπα απομακρύνθηκαν.

Επίσης, αποκάλυψε ότι στο πρώτο lockdown είχε αγοράσει έναν εκτυπωτή λόγω των διαδικτυακών μαθημάτων των παιδιών του, ενώ μίλησε και για τον τρόπο που περνάει τον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι. Ο Γιώργος Καράβας λατρεύει το ποδόσφαιρο, οπότε δε θα μπορούσε να λείπει από το σαλόνι του ένα επιτραπέζιο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι μοντέρνα με μερικές κλασικές πινελιές, ένα στιλάτο eclectic ύφος.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS