ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Το παιδί το άξιζε»: Η Καγιά υπερασπίζεται αγανακτισμένη τη νίκη του Ηρακλή σε ερώτηση ρεπόρτερ

Η κριτής του GNTM υπερασπίστηκε επίσης τον Γιώργο Καραβά, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κατηγορία του ότι δεν μπορούσε να «επιβληθεί».

«Το παιδί το άξιζε»: Η Καγιά υπερασπίζεται αγανακτισμένη τη νίκη του Ηρακλή σε ερώτηση ρεπόρτερ

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του GNTM και την ανάδειξη του Ηρακλή σε νικητή, η Βίκυ Καγιά κλήθηκε, μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό, να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κάποιες από τις οποίες την έβγαλαν από τα ρούχα της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ: «Πιστεύετε ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα γιατί στον Ηρακλή δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία;» η κριτής του GNTM σχολίασε: «Τι σχέση έχει αυτό;». «Έτσι γράφτηκε στο Twitter» είπε η δημοσιογράφος, για να απαντήσει αμέσως μετά η Καγιά: «Το Twitter είναι μια άλλη ιστορία, που δεν έχουμε χρόνο να συζητηθεί. Το παιδί το άξιζε. Πάνω στην ατυχία του ήταν και λίγο τυχερός, γιατί χρειάστηκε αυτόν το χρόνο [αποχώρησης από το παιχνίδι] προσαρμογής σε μια νέα πραγματικότητα. Να μείνει λίγο ήσυχος στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά του, να δει πώς θα επενδύσει τα χρήματά του, τι θα κάνει με τη ζωή του και μετά να φύγει στο Λονδίνο όταν θα είναι έτοιμα όλα. Γιατί όχι;».

«Πάνω στην ατυχία του ήταν και λίγο τυχερός, γιατί χρειάστηκε αυτόν το χρόνο προσαρμογής σε μια νέα πραγματικότητα»

Η ρεπόρτερ επέμενε πως «ο κόσμος πίστευε ότι ο Έντουαρντ θα είναι ο νικητής». Τότε, η Καγιά σχολίασε: «Ο καθένας έχει τον αγαπημένο του και ο Έντουαρντ είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο που λατρεύουμε και πιστεύουμε ότι θα κάνει τοπ καριέρα».

Στη συνέχεια, ο Σκουλός δήλωσε, για τον Γιώργο Καράβα, πως «έδωσε και τη λάμψη. Δεν ξέρω αν τα παιδιά θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο coach». Όταν η δημοσιογράφος είπε πως: «Λέγαν ότι δεν μπορούσε να επιβληθεί σε σχέση με πέρυσι, στα παιδιά», η Καγιά έσπευσε να τον υπερασπιστεί: «Τι εννοείς; Να τους κάνει νταντά δηλαδή; Αυτό είναι λάθος και άδικο, γιατί μιλάμε για αγόρια και κορίτσια. Που τα αγόρια έχουν άλλη προσωπικότητα, άλλο τσαμπουκά και άλλο τρόπο να εκφράζονται. Άλλο το πόσο ήρεμα εκφράζονται τα κορίτσια και άλλο τα αγόρια».

Δείτε τη συνέντευξη μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.