Η 32χρονη Ρούμερ Γουίλις, κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, μίλησε πρόσφατα για την πρώτη φορά που έκανε σεξ με έναν άντρα, λέγοντας ότι υπήρξε μία τραυματική εμπειρία.

Όπως είπε η ίδια η πρώτη της φορά ήταν με έναν μεγαλύτερο άντρα όταν εκείνη ήταν 18 χρονών. Η Ρούμερ τόνισε ότι ένιωσε ντροπή για την επαφή εκείνη, καθώς συνομιλούσε με την Jada Pinket Smith στην εκπομπή «Red Table Talk», περνώντας έτσι ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες για τα στερεότυπα αλλά και τη σεξουαλικότητα.

«Όταν έχασα την παρθενιά μου ήμουν 18 ετών και ένιωθα ντροπή. Δεν με κακοποίησαν ή δεν ήταν βιασμός, αλλά δεν είπα ''ναι''. Δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό. Αλλά δεν είπα ούτε ''όχι''. Το άφησα να συμβεί», είπε αρχικά η Ρούμερ Γουίλις

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο άντρας που «την εκμεταλλεύτηκε» ήταν «μεγαλύτερος» και δεν της έδωσε την ευκαιρία για συγκατάθεση.

«Νιώθω ότι είναι η ευθύνη του άνδρα. Το ''όχι'' σημαίνει ''όχι'', αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείς να πεις ''όχι''», συμπλήρωσε η ίδια. «Έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι αν κάποιος με ήθελε σεξουαλικά ή αν αισθανόμουν ότι με ποθούσε, είχε δικαιώματα πάνω μου. Όταν ήμουν 14, επειδή αισθανόμουν τόσο ντροπιασμένη από όσα έγραφαν τα blog για την εμφάνισή μου, το πρόσωπό μου, σκεφτόμουν πως, εάν με επιθυμεί κάποιος ερωτικά, τότε έχω αξία», είπε επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούμερ Γουίλις μιλά τόσο ανοιχτά στην Jada Pinket Smith. Περίπου πριν από έναν χρόνο οι κόρες της Ντέμι Μουρ, Ρούμερ, Σκουτ και Ταλούλα, αλλά και η ίδια η Ντέμι Μουρ εμφανίστηκαν στο «Facebook Watch» της Jada Pinkett Smith, όπου μίλησαν για τον εθισμό της μητέρας τους στο αλκοόλ και τα χάπια μετά τον χωρισμό της από τον Αστον Κούτσερ.

«Ηταν σαν να είχε έρθει ένα τέρας», ανέφερε η 26χρονη κόρη της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, πέρυσι τον Νοέμβριο.

«Θυμάμαι πόσο άγχος ένιωθα όταν ήταν μεθυσμένη και τα μάτια της ήταν μισάνοιχτα και πόσο παράξενος ήταν ο τρόπος που μιλούσε», ανέφερε και συνέχισε: «Υπήρχαν στιγμές που θύμωνε και την αντιμετωπίζαμε σαν παιδί. Της μιλούσαμε σαν να ήταν παιδί. Σκεφτόμουν πως δεν ήταν η μητέρα που μας μεγάλωσε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS