Η προβληματική σχέση της Ντέμι Μουρ με τις τρεις κόρες της, την Ταλούλα, την Ράμερ και την Σκάουτ, έχει απασχολεί κατά καιρούς πολύ έντονα τα παγκόσμια δημοσιεύματα με αποκορύφωμα τα ασφαλιστικά μέτρα που έκαναν τα τρία νεότερα μέλη της οικογένειας Γουίλις στην μητέρα τους, όταν η κατάσταση με τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις και τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά είχε πλέον φτάσει το απροχώρητο. Ήταν η περίοδος μετά τον χωρισμό της ηθοποιό από τον Άστον Κάτσερ, ένα διαζύγιο που την άφησε βαθιά πληγωμένη και πικραμένη να αδυνατεί να βάλει σε τάξη την ζωή και τα αισθήματα της.

Από τότε αρκετά χρόνια έχουν περάσει, η οικογένεια έχει επανενωθεί και με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της Μουρ, μητέρα και κόρες έδωσαν μία κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Red Table Talk, με τα τρία κορίτσια να επικεντρώνονται στα σκοτεινά χρόνια της ηθοποιού, τότε που οι καταχρήσεις της μαμάς τους και ο εθισμός της στο αλκοόλ έκαναν κουμάντο στη ζωή και τις μεταξύ τους σχέσεις. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Μουρ κάνει εκτενή αναφορά στο πρόβλημα του εθισμού της, στο βιβλίο της «Inside Out», μιλώντας για την σκληρή προσπάθεια της να αποτοξινωθεί και να μείνει μακριά από κάθε είδους κατάχρηση τα τελευταία 20 χρόνια. Ωστόσο μετά το διαζύγιο της το 2012, η 56χρονη ηθοποιός κύλησε ξανά διανύοντας μία από δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Τώρα η κόρη της, Ταλούλα, μιλάει με λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της λέγοντας πως καθε φορά που εκείνη έκανε χρήση ναρκωτικών ήταν σαν ένα τέρας να έχει εμφανιστεί στο σπίτι τους. 

«Ήταν σα να έδυε ξαφνικά ο ήλιος και να εμφανιζόταν ένα τέρας. Θυμάμαι ακόμα τον τρόμο που με πλημμύριζε κάθε φορά που την κοιτούσα προσεκτικά και διαπίστωνα πως τα μάτια της ήταν λίγο πιο κλειστά από το κανονικό ή όταν η φωνή της ήταν αλλαγμένη. Έπισης ήξερα ότι είχε πάρει ναρκωτικά γιατί τότε ήταν πιο τρυφερή και διαχυτική μαζί μου,» θα πει η Ταλούλα Γουίλις, κόρη της Μουρ και του ηθοποιού Μπρους Γουίλις.

Η αδελφή της Ράμερ κουνάει καταφατικά το κεφάλι δίπλα της, συμφωνόντας με όλα τα λεγόμενα της. «Συχνά της μιλούσαμε σα να ήταν εκείνο το παιδί και εμείς οι γονείς. Δεν την αναγνωρίζαμε πραγματικά, δεν ήταν η μητέρα με την οποία είχαμε μεγαλώσει» θα προσθέσει.

Πλέον μαμά και κόρες κάνουν ό,τι μπορούν για να επουλώσουν τις πληγές τους, διορθώνοντας την τραυματισμένη σχέση τους. Η κοινή τους συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Με πληροφορίες από τον Independent

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram