Για τη ξεχωριστή σχέση που έχει με τα παιδιά της έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν η Κατερίνα Διδασκάλου. 

Η ηθοποιός, που μπήκε στην καθημερινότητα μας μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Άγριες Μέλισσσες, έχει κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι για τα παιδιά της δεν είναι μία γνωστή καλλιτέχνης, αλλά απλά η μαμά τους και φροντίζει να αποδεικνύει ακόμα και δημόσια πόσο πολύ τα αγαπά. 

Σε πρόσφατη, λοιπόν, ανάρτηση της η Κατερίνα Διδασκάλου ποζάρει αγκαλιά με την μικρότερη κόρη της, τη Φλώρα, φορώντας και οι δύο ρούχα της σχεδιάστριας Ματίνας Μέγκλα, η οποία είναι και η ενδυματολόγος στη θεατρική παράσταση «Η Απολυμένη» στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός εδώ και πολλές σεζόν. 

«Αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια! Εδώ μαζί με την Φλώρα μου με δημιουργίες της πολύ ταλαντούχας σχεδιάστριας Ματίνας Μέγκλα , η οποία είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος της παράστασης "Απολυμένη"», έγραψε η Κατερίνα Διδασκάλου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Για την ιστορία να πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός ποζάρει ντυμένη ασορτί με την κόρη της. Σε παλαιότερη φωτογράφηση περιοδικού είχε ντυθεί στα λευκά, ασορτί και με τις δύο κόρες της, την Φλώρα και την Μαρκέλλα η οποία ζει εδώ και αρκετό καιρό μόνιμα στο Άμστερνταμ.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TAGS