Πριν από τρεις περίπου δεκεατίες το ελληνικό κοινό έβλεπε με τα μανίας τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Ταύρος με Τοξότη». Η πλοκή ιντριγκαδόρικη και διασκεδαστική: Ένας ιδιωτικός ντεντέκτιβ συναντά τυχαία στον δρόμο την παιδική του αγάπη, μία όμορφη και δυναμική δημοσιογράφο, η οποία είναι ακριβώς το αντίθετο από εκείνον. Οργανωτική, συγκεντρωμένη, υπεύθυνη. Παρά τις αντιφάσεις τους κάνουν το τέλειο δίδυμο και λύνουν μαζί τις πιο δύσκολες, αστυνομικές υποθέσεις.

Τότε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό του Γιάννη Βούρου, μπήκε στα σπίτια μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και ήταν πραγματικά μία από τις πιο κομψές και εντυπωσικές γυναίκες που πέρασαν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.

Εκείνη την εποχή φαίνεται ότι νοστάλγησε πρόσφατα και η γνωστή ηθοποιός που ανέβασε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ μία φωτογραφία από ένα παλιό της εξώφυλλο. Σε αυτή τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα υπέροχο φόρεμα, κοιτάζοντας διαπεραστικά τον φακό.

«Μου την έστειλε ένας φίλος από παλιά. Πριν 28 χρόνια. Νοιώθω μεγάλη τρυφερότητα γι αυτό το κορίτσι που ήμουνα κάποτε», έγραψε στη λεζάντα.

Η σειρά Ταύρος με Τοξότη έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε έναν χρόνο μετά με 32 επεισόδια.

Δείτε τη φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS