ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα έχει κάνει όλα σωστά: Οι πλαστικές της Τζένιφερ Άνιστον μέσα στα χρόνια & να το φυσικό αποτέλεσμα

Τρεις πλαστικές στη μύτη, καλύτερο σχήμα στο πιγούνι, μερικά fillers και μερικά μπότοξ.

Τα έχει κάνει όλα σωστά: Οι πλαστικές της Τζένιφερ Άνιστον μέσα στα χρόνια & να το φυσικό αποτέλεσμα

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήκει στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν είναι καθολικά όμορφη αλλά διαθέτει το μέγιστο πακέτο της γοητείας. Έχει πανέμορφα μάτια, για τα οποία ο Μπραντ Πιτ είχε μιλήσει στο παρελθόν με υπέροχα λόγια, έχει καταπληκτικά μαλλιά, για τα οποία έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα, έχει λαμπερό χαμόγελο.

Και παρά την άσχημη σχέση με τη μητέρα της, Νάνσι Ντόου (διαβάστε την ιστορία εδώ), η Τζένιφερ κατάφερε να χτίσει αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα και να γίνει μια μοναδική περίπτωση λαμπερής προσωπικότητας με δύναμη, ταλέντο, θάρρος και καλαισθησία.

Η καλαισθησία τη βοήθησε τόσο στο στυλ της όσο και στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της. Η ίδια δεν έχει κάνει δηλώσεις για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, ούτε όμως τις έχει αρνηθεί. Έχει μόνο μιλήσει με πολύ χιούμορ για την επέμβαση που έκανε στη μύτη της καθώς το διάφραγμά της την εμπόδιζε να αναπνέει σωστά. Αυτή ήταν η πρώτη πλαστική επέμβαση στη μύτη. Όπως ισχυρίζεται η Lorry Hill στο παρακάτω βίντεο η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ακόμα δύο εγχειρήσεις στη μύτη, λεπταίνοντας το κάτω μέρος. Οι μόνες φωτό με την προηγούμενη μύτη της είναι πριν την εμφάνισή της σε ταινίες του Χόλιγουντ (δείτε φωτό στο παρακάτω βίντεο).

Τέλος, στο σύνολο της γοητείας της να προσθέσουμε το υπέροχο δέρμα της, το οποίο έχει λεία σύσταση και μοιάζει πάντοτε ηλιοκαμμένο και λαμπερό.

Κι ενώ το στήθος της δεν το έχει πειράξει καθόλου, τα χείλη της τα έχει ενισχύσει με filler, ειδικά το πάνω χείλος, που είναι κάπως μικρό. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε έντονο, ούτε απωθητικό, όπως βλέπουμε σε άλλες διάσημες, που έχουν κάνει τα χείλια της πάπιας. Το ίδιο, δηλαδή fillers, έχει προσθέσει και στα ζυγωματικά και το σχήμα του προσώπου της έχει αποκτήσει πιο σωστή ισορροπία.

Από την άλλη, το σαγόνι της, χαρίζει μια πιο αυστηρή γεωμετρία στο πρόσωπό της, μιας και είναι έντονο και κάπως τετράγωνο. Το παρακάτω βίντεο ισχυρίζεται ότι η Τζένιφερ έχει πειράξει το σχήμα του με κάποιο είδος πλαστικής επέμβασης.

Μέσα σε όλα αυτά κάνει μπότοξ συχνά χωρίς να υπερβάλλει και φυσικά χρησιμοποιεί πολλά καλλυντικά κατάλληλα για την επιδερμίδα της και κάνει θεραπείες για λάμψη και σύσφιξη.

Τέλος, στο σύνολο της γοητείας της να προσθέσουμε το υπέροχο δέρμα της, το οποίο έχει λεία σύσταση και μοιάζει πάντοτε ηλιοκαμμένο και λαμπερό.

Αυτή είναι η Τζένιφερ η οποία μέσα στα χρόνια γίνεται πιο όμορφη και αποτελεί πρότυπο για τις πενηντάρες που δεν έχουν ηλικία.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ BUDGET ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

Τα έχει κάνει όλα σωστά: Οι πλαστικές της Τζένιφερ Άνιστον μέσα στα χρόνια & να το φυσικό αποτέλεσμα

Δείτε το βίντεο με τις σταδιακές μικροαλλαγές στην εικόνα της Τζένιφερ Άνιστον:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.