Η Τζένιφερ Άνιστον ανήκει στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν είναι καθολικά όμορφη αλλά διαθέτει το μέγιστο πακέτο της γοητείας. Έχει πανέμορφα μάτια, για τα οποία ο Μπραντ Πιτ είχε μιλήσει στο παρελθόν με υπέροχα λόγια, έχει καταπληκτικά μαλλιά, για τα οποία έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα, έχει λαμπερό χαμόγελο. 

Και παρά την άσχημη σχέση με τη μητέρα της, Νάνσι Ντόου (διαβάστε την ιστορία εδώ), η Τζένιφερ κατάφερε να χτίσει αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα και να γίνει μια μοναδική περίπτωση λαμπερής προσωπικότητας με δύναμη, ταλέντο, θάρρος και καλαισθησία. 

Η καλαισθησία τη βοήθησε τόσο στο στυλ της όσο και στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της. Η ίδια δεν έχει κάνει δηλώσεις για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, ούτε όμως τις έχει αρνηθεί. Έχει μόνο μιλήσει με πολύ χιούμορ για την επέμβαση που έκανε στη μύτη της καθώς το διάφραγμά της την εμπόδιζε να αναπνέει σωστά. Αυτή ήταν η πρώτη πλαστική επέμβαση στη μύτη. Όπως ισχυρίζεται η Lorry Hill στο παρακάτω βίντεο η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ακόμα δύο εγχειρήσεις στη μύτη, λεπταίνοντας το κάτω μέρος. Οι μόνες φωτό με την προηγούμενη μύτη της είναι πριν την εμφάνισή της σε ταινίες του Χόλιγουντ (δείτε φωτό στο παρακάτω βίντεο). 

Τέλος, στο σύνολο της γοητείας της να προσθέσουμε το υπέροχο δέρμα της, το οποίο έχει λεία σύσταση και μοιάζει πάντοτε ηλιοκαμμένο και λαμπερό. 

Κι ενώ το στήθος της δεν το έχει πειράξει καθόλου, τα χείλη της τα έχει ενισχύσει με filler, ειδικά το πάνω χείλος, που είναι κάπως μικρό. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε έντονο, ούτε απωθητικό, όπως βλέπουμε σε άλλες διάσημες, που έχουν κάνει τα χείλια της πάπιας. Το ίδιο, δηλαδή fillers, έχει προσθέσει και στα ζυγωματικά και το σχήμα του προσώπου της έχει αποκτήσει πιο σωστή ισορροπία. 

Από την άλλη, το σαγόνι της, χαρίζει μια πιο αυστηρή γεωμετρία στο πρόσωπό της, μιας και είναι έντονο και κάπως τετράγωνο. Το παρακάτω βίντεο ισχυρίζεται ότι η Τζένιφερ έχει πειράξει το σχήμα του με κάποιο είδος πλαστικής επέμβασης. 

Μέσα σε όλα αυτά κάνει μπότοξ συχνά χωρίς να υπερβάλλει και φυσικά χρησιμοποιεί πολλά καλλυντικά κατάλληλα για την επιδερμίδα της και κάνει θεραπείες για λάμψη και σύσφιξη. 

Τέλος, στο σύνολο της γοητείας της να προσθέσουμε το υπέροχο δέρμα της, το οποίο έχει λεία σύσταση και μοιάζει πάντοτε ηλιοκαμμένο και λαμπερό. 

Αυτή είναι η Τζένιφερ η οποία μέσα στα χρόνια γίνεται πιο όμορφη και αποτελεί πρότυπο για τις πενηντάρες που δεν έχουν ηλικία. 

 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ BUDGET ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ 

 

Δείτε το βίντεο με τις σταδιακές μικροαλλαγές στην εικόνα της Τζένιφερ Άνιστον:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS