Σήμερα η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες στον κόσμο. Είναι η γυναίκα που με το που δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία, κυριολεκτικά το έριξε, συγκεντρώνοντας 1 εκατομμύριο ακόλουθους μέσα σε 16 ώρες. Δύσκολα λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί πόσα ψυχικά τραύματα κρύβει, για τα οποία χρειάστηκε να κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Talko, όταν ήταν εννέα ετών επιστρέφοντας στο σπίτι της από ένα πάρτι γενεθλίων, έμαθε από τη μητέρα της ότι ο πατέρας της μόλις τους είχε εγκαταλείψει. Ο Τζον Άνιστον, που είχε εξωσυζυγική σχέση όπως θα μάθαινε αργότερα η κόρη του, δεν είχε καμία επικοινωνία με την Τζένιφερ για τουλάχιστον έναν ολόκληρο χρόνο. Όμως η σχέση του κοριτσιού με τη μητέρα του δεν ήταν ακριβώς το πιο ασφαλές καταφύγιο. Η Νάνσι Ντόου, όπως ήταν το όνομά της, ηθοποιός και μοντέλο, ονειρευόταν μια καριέρα μόντελινγκ και για την κόρη της αλλά βλέποντάς τη να μεγαλώνει μόνο ψεγάδια έβρισκε στο πρόσωπό της. Διαψεύστηκε πανηγυρικά όταν το 2016 το περιοδικό People ανακήρυξε την Τζένιφερ την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.

Η μητέρα της Άνιστον κατέκρινε και τη συμπεριφορά της όταν ήταν παιδί, συχνά βάζοντάς της τις φωνές. Ούτε στο σχολείο τα πράγματα ήταν καλύτερα, όπου το κορίτσι αντιμετώπιζε μαθησιακές δυσκολίες και θεωρούσε τον εαυτό του ανόητο. Μόνο πολλά χρόνια μετά, αφού είχε ενηλικιωθεί, θα ανακάλυπτε ότι είχε δυσλεξία. Η διαδρομή της Τζένιφερ ήταν κάθε άλλο παρά σπαρμένη με ροδοπέταλα, όμως μεγαλώνοντας κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει τις αντιξοότητες αλλά και να αναδειχθεί σε παγκόσμιο ίνδαλμα.

Δείτε την αληθινή ιστορία της Τζένιφερ Άνιστον:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: REUTERS/Mario Anzuoni

TAGS