Η ζωή της Μαρίας Μενούνος είναι γλυκόπικρη αυτή την περίοδο. Από τη μία, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, που υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο το 2017, μόλις ανακοίνωσε ότι θα γίνει πραγματικότητα το μακροχρόνιο όνειρό της, με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο, να γίνουν γονείς. Παλαιότερα, το ζευγάρι, αφού είχε δοκιμάσει μια αποτυχημένη εξωσωματική, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Στο μεταξύ όμως η μητέρα της Μενούνος δίνει την τέταρτη μάχη της, μέσα σε τέσσερα χρόνια, κατά του καρκίνου του εγκεφάλου, όπως ανακοίνωσε η κόρη της πριν από μερικούς μήνες. Η Μενούνος δεν απομακρύνεται από το πλευρό της αγαπημένης της μαμάς. 

«Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε τέσσερα χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά, κοιτάξτε, στέκεται εδώ και χαμογελά» έγραφε σε μια ανάρτησή της στο Instagram το περασμένο καλοκαίρι.

Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία τους, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η κυρία Λίτσα, καθώς η κατάστασή της έχει επιδεινωθεί. Στη λεζάντα γράφει η Μαρία Μενούνος, με ένα συνδυασμό ελληνικών και αγγλικών: «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μαμά μου ένιωθε κάπως, οπότε τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά, μου είπε ναι. Έτσι, την αγκάλιασα! Υπομονή, πίστη και αγάπη».

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος με τη μητέρα της στο νοσοκομείο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS