Η 42χρονη τηλεοπτική παρουσιάστρια, Mαρία Μενούνος δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη. Κι αυτό γιατί θα κάνει πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ζωής της.

Η σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης, η οποία έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό πέρυσι και υπεβλήθη σε αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο το 2017, εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Better Together ότι σύντομα θα γίνει μαμά, λέγοντας μάλιστα πως ίσως μετακομίσουν από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε να παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν.

Πριν από περίπου δύο χρόνια  η Μαρία Μενούνος είχε δηλώσει ότι σκέφτηκε να απευθυνθεί σε μία παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει παιδιά. Τον Νοέμβριο του 2019 ανέφερε ότι πραγματικά ήθελαν να δώσουν μία ευκαιρία σε μία παρένθετη μητέρα. «Σήμερα ο Κέβιν έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Κέβιν».

Και τώρα φαίνεται πως κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. «Είναι υπέροχο, θα κάνουμε οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά δίπλα για να παίζουν. Το Λος Άντζελες απλά δεν το έχει αυτό», είπε η Μαρία Μενούνος, προσθέτοντας: «Ειδικά στην παιδική αυτή φάση, θέλω κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι το Νάσβιλ μπορεί να είναι το σωστό μέρος», αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος σε επεισόδιο της εκπομπής  Better Together, προσθέτοντας ότι η μητέρα της, η Λίτσα, δίνει μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά αισθάνεται καλύτερα γνωρίζοντας πως η Μαρία σε λίγο θα γίνει μητέρα. «Είναι πολύ ενθουσιασμένη» είπε η παρουσιάστρια τότε.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Page Six, ο σύζυγός της Μαρία Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο, είχε δηλώσει to 2018: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά, αλλά ανησυχώ πολύ για την Μαρία και ειδικά με μία εγκυμοσύνη και θα ήθελα να μελετήσω την χρήση μιας παρένθετης μητέρας επειδή το σώμα της έχει περάσει από την κόλαση. Θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό, αλλά δεν θέλω να διατρέξει κανέναν κίνδυνο η υγεία της».

Δείτε το επεισόδιο της εκπομπής στο οποίο η Μενούνος έκανε την αποκάλυψη:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS