Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε νέα συνέντευξή της στο «Happy Day» αποκάλυψε όλες τις φορές που «γκρεμίστηκε» ο κόσμος της, αλλά και ό,τι έμαθε από αυτές. Η αφήγησή της ξεκίνησε ήδη από την προσχολική ηλικία της: «Ήμουν τριών ετών, η μαμά μου δούλευε σε υφαντουργείο στη Θεσσαλονίκη, ο μπαμπάς μου ήταν φαντάρος και με άφησαν σε ένα μικρό χωριό έξω από το Κιλκίς, που είχε περισσότερες κατσίκες παρά ανθρώπους. Ήμουν εκεί μόνη, ο παππούς μου ήταν σε ένα κρεβάτι στην κουζίνα, με ένα πόδι, τον είχαν πυροβολήσει στον πόλεμο. Τρομερή φτώχεια».

«Τριών ετών, με άφησαν σε ένα μικρό χωριό έξω από το Κιλκίς, που είχε περισσότερες κατσίκες παρά ανθρώπους. Ήμουν εκεί μόνη, ο παππούς μου ήταν σε ένα κρεβάτι στην κουζίνα, με ένα πόδι, τον είχαν πυροβολήσει στον πόλεμο.

Όπως συνέχισε η παρουσιάστρια: «Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου γιατί έφυγαν η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και πήραν και τη μικρή μου αδερφή μαζί τους. Και ξαναγκρεμίστηκε όταν ήρθαν, μετά από τρία χρόνια, και με πήραν και πήγαμε στη Σουηδία. Αποχωρίστηκα τη γιαγιά μου, που την αποκαλούσα “μαμά”».

«Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου γιατί έφυγαν η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και πήραν και τη μικρή μου αδερφή μαζί τους. Και ξαναγκρεμίστηκε όταν ήρθαν, μετά από τρία χρόνια, και με πήραν και πήγαμε στη Σουηδία».

Οι δοκιμασίες, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί. Στη Σουηδία δεν τους έδιναν άδεια παραμονής ενώ πολλά χρόνια αργότερα, όταν, από τα 25 της, έκανε καριέρα στη σουηδική τηλεόραση, αντιμετώπισε τους νεοναζί. «Μου έγραφαν ότι θα με σκοτώσουν γιατί είμαι “ξένη”. Ήρθαν ναζί έξω από την πόρτα μου με μάσκες, με όπλα για να με σκοτώσουν».

Η Πασχαλίδου πρόσθεσε: «Έχω πολλές ιστορίες για το πώς γκρεμίστηκε ο κόσμος μου, αλλά ακόμα περισσότερες για το τι μου έχουν μάθει αυτά τα “γκρεμίσματα”. Προέρχομαι από το τίποτα, όλα τα έχω δημιουργήσει με το σπαθί μου».

«Έχω πολλές ιστορίες για το πώς γκρεμίστηκε ο κόσμος μου, αλλά ακόμα περισσότερες για το τι μου έχουν μάθει αυτά τα “γκρεμίσματα”. Προέρχομαι από το τίποτα, όλα τα έχω δημιουργήσει με το σπαθί μου».

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, όπως παραδέχεται, επηρέασαν και τη δική της σχέση με την οικογένεια και το γάμο. Απέρριψε τρεις προτάσεις γάμου, χώρισε και από τον πατέρα της κόρης της, Μελίνας, με τον οποίο ωστόσο παραμένουν φίλοι. Θέτει μία βασική προϋπόθεση για τον άντρα «που θέλω να γνωρίσω και να ερωτευτώ τρελά. Δεν ξέρω από πού θα είναι, μπορεί να είναι και από άλλο πλανήτη, το μόνο που ξέρω είναι ότι θα μοιράζεται την αγάπη μου για την πατρίδα μου, την Ελλάδα».

Δείτε τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

TAGS