«Εγώ στο δικό μου κύκλο ξέρω πάνω από 10 άτομα που έχουν κορωνοϊό και έχουν καλέσει επανειλημμένα σε νοσοκομεία και γιατρούς. Τους λένε απλά, “μείνετε στα σπίτια σας, μη τυχόν έρθετε εδώ πέρα και κολλήσετε κόσμο. Να μας καλέσετε μόνο όταν δεν θα μπορείτε πια να αναπνέετε”» είχε πει τότε, την εποχή της καραντίνας, η Αλεξάνδρα Πα, συμπληρώνοντας «δεν έχω δει ούτε έναν άνθρωπο με μάσκα», δίνοντας, ουσιαστικά, την κατάσταση στη Σουηδία πάνω στο επίμαχο θέμα, του κορονοϊού. 

Πρόσφατα, η γνωστή δημοσιογράφος, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο αποκαλύπτοντας ότι κατά καιρούς δέχεται προτάσεις για να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ μίλησεγια την κόρη της αναφέροντας ότι ακολουθεί τα χνάρια της και μάλιστα είναι πιο τολμηρή από αυτή, αφού πρωταγωνιστεί σε μία σειρά της σουηδικής τηλεόρασης. 

«Όχι μόνο πρωταγωνιστει σε μία σειρά, αλλά και σε μία κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, οπότε εγώ της είπα, αν θέλεις να γίνεις ηθοποιός υπάρχει ένας τρόπος, το διάβασμα.. Δεν σου κρύβω ότι το Μάρτη η Μελίνα βρέθηκε με δύο άνεργους γονείς, χτυπούσαν, λοιπόν, τα τηλέφωνα και χτυπούσαν μόνο για τη Μελίνα. Το παιδί μας, που είναι 12 χρονών, ήταν το μοναδικό άτομο στην οικογένεια που είχε εισόδημα. Με εντυπωσιάζει το πόσο πειθαρχημένη και αφοσιωμένη είναι στη ζωή της» συμπλήρωσε. 

 

Δείτε το βίντεο:

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS