Πριν από αρκετά χρόνια η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε αναλάβει έναν πολύ απαιτητικό ρόλο. Αυτόν της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Έχω ένα μυστικό», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ. 

Αν και η σειρά ξεκίνησε καλά, ειδικά στα κομμάτια που αφορούν τα παιδικά και νεανικά χρόνια της Αλίκης, ένα κεφάλαιο που δεν είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό, γρήγορα το σενάριο άρχισε να χάνει τη ζωντάνια και τη ροή του, η τηλεθέαση δεν ήταν η αναμενόμενη και το «Έχω ένα μυστικό» τελείωσε κάπως απότομα και σύντομα. 

Η ίδια η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί σε μία από τις καλύτερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, στο πολύ καλοδουλεμένο «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» της ΕΡΤ, μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι δεν έχει καν τη σειρά στη τηλεόραση.

«Εγώ δεν την έχω δει τη σειρά! Κάποια στιγμή θέλω να τη δω… Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερη. Θα είχα και καλές στιγμές είμαι σίγουρη. Γενικά έκανα μία τίμια προσπάθεια. Αλλά ξέρεις, αυτό το πράγμα ήθελε ένα coaching… Αυτά τα τόσο μεγάλα πράγματα ίσως ήθελαν μια μεγαλύτερη πλαισίωση", είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν πέρασα καλά! Όταν αρχικά μου πρότειναν να κάνω αυτή τη σειρά χάρηκα πάρα πολύ. Είχε προηγηθεί και η σειρά για τη Λαμπέτη, που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και είχα δει πως είναι πολύ ωραίο να παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου από την αρχή ως το τέλος του. Αυτό σου δίνει μια πάρα πολύ μεγάλη υποκριτική παλέτα. Μιλάμε για τεράστιο υποκριτικό πλούτο, ήταν μεγάλο challenge».

«Προφανώς είχε κι άλλες παραμέτρους που δεν είχα υπολογίσει. Ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν. Οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, έρχονταν από παντού. Κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια, σκηνές από τον τότε κινηματογράφο, από τους φοβερούς σκηνοθέτες και από τη φανταστική σταρ, ηθοποιό και άνθρωπο. Αντί να μπεις στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα… Δεν είχαμε κάτι να παίξουμε στ’ αλήθεια. Ήταν τόσες οι μηνύσεις που κανείς δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά του, ο άλλος δεν ήθελε να εμβαθύνει σε κάτι συγκεκριμένο. Γενικά δεν είχαμε τι να παίξουμε… Πώς δεν θα παρεξηγηθεί ο ένας και ο άλλος», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS