ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Στη σειρά για τη ζωή της Αλίκης οι μηνύσεις ήταν τόσο πολλές που στο τέλος δεν είχαμε σενάριο»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραδέχεται για πρώτη φορά ότι «δεν πέρασε καλά» στα γυρίσματα της σειράς.

«Στη σειρά για τη ζωή της Αλίκης οι μηνύσεις ήταν τόσο πολλές που στο τέλος δεν είχαμε σενάριο»

Πριν από αρκετά χρόνια η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε αναλάβει έναν πολύ απαιτητικό ρόλο. Αυτόν της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Έχω ένα μυστικό», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Αν και η σειρά ξεκίνησε καλά, ειδικά στα κομμάτια που αφορούν τα παιδικά και νεανικά χρόνια της Αλίκης, ένα κεφάλαιο που δεν είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό, γρήγορα το σενάριο άρχισε να χάνει τη ζωντάνια και τη ροή του, η τηλεθέαση δεν ήταν η αναμενόμενη και το «Έχω ένα μυστικό» τελείωσε κάπως απότομα και σύντομα.

Η ίδια η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί σε μία από τις καλύτερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, στο πολύ καλοδουλεμένο «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» της ΕΡΤ, μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι δεν έχει καν τη σειρά στη τηλεόραση.

«Εγώ δεν την έχω δει τη σειρά! Κάποια στιγμή θέλω να τη δω… Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερη. Θα είχα και καλές στιγμές είμαι σίγουρη. Γενικά έκανα μία τίμια προσπάθεια. Αλλά ξέρεις, αυτό το πράγμα ήθελε ένα coaching… Αυτά τα τόσο μεγάλα πράγματα ίσως ήθελαν μια μεγαλύτερη πλαισίωση", είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν πέρασα καλά! Όταν αρχικά μου πρότειναν να κάνω αυτή τη σειρά χάρηκα πάρα πολύ. Είχε προηγηθεί και η σειρά για τη Λαμπέτη, που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και είχα δει πως είναι πολύ ωραίο να παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου από την αρχή ως το τέλος του. Αυτό σου δίνει μια πάρα πολύ μεγάλη υποκριτική παλέτα. Μιλάμε για τεράστιο υποκριτικό πλούτο, ήταν μεγάλο challenge».

«Προφανώς είχε κι άλλες παραμέτρους που δεν είχα υπολογίσει. Ούτε ένα σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν. Οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές, έρχονταν από παντού. Κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια, σκηνές από τον τότε κινηματογράφο, από τους φοβερούς σκηνοθέτες και από τη φανταστική σταρ, ηθοποιό και άνθρωπο. Αντί να μπεις στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα… Δεν είχαμε κάτι να παίξουμε στ’ αλήθεια. Ήταν τόσες οι μηνύσεις που κανείς δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά του, ο άλλος δεν ήθελε να εμβαθύνει σε κάτι συγκεκριμένο. Γενικά δεν είχαμε τι να παίξουμε… Πώς δεν θα παρεξηγηθεί ο ένας και ο άλλος», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.