Η Τάμτα έχει μόλις 15 χρόνια διαφορά από την κόρη της, Άννυ, αλλά πλέον το ηλικιακό χάσμα δεν φαίνεται καθόλου στις φωτογραφίες τους, όπου μοιάζουν περισσότερο σαν αδερφές ή φίλες παρά σαν μαμά και κόρη. Αυτό είναι ξεκάθαρο και στη νέα ανάρτηση που έκανε η ερμηνεύτρια για τα 25α γενέθλια της μοναχοκόρης της, σε story στο Instagram, όπου γράφει: «Είσαι η ηλιαχτίδα μου. Χρόνια πολλά, θησαυρέ μου». Στη φωτογραφία, ποζάρουν και οι δύο σε μια σφιχτή αγκαλιά.

Ενώ η κόρη της Τάμτα αλλάζει, για την ίδια ο χρόνος φαίνεται να περνάει χωρίς να την αγγίζει, αφού παραμένει πάντα στιλάτη και γοητευτική. Τίποτα δεν θυμίζει πια στη ζωή της τα στερημένα παιδικά χρόνια που είχε ζήσει στη Γεωργία, για τα οποία έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Όταν ήμουν μικρή 10-11 ετών, δεν είχαμε ρεύμα στο σπίτι ούτε τηλεόραση επομένως. Πήγαινα στο σπίτι των ξαδέρφων μου τα Σαββατοκύριακα για να βλέπω τηλεόραση και MTV. Έβλεπα τη Μαντόνα. Και ξαφνικά περνάνε κάποια χρόνια και βλέπω τη Μαντόνα μπροστά μου». 

Επίσης σε μια προσωπική ανάρτησή της στο Twitter αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα της για μια μερίδα φαγητό, στην εφηβεία της όπου περίμενε σε ουρές για  μια φρατζόλα ψωμί. «Εγώ πάντως σάς εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείτε να τρώτε μόνο dry soups και πίκλες για έναν ολόκληρο χειμώνα. Και να περιμένετε ώρες με ένα κουπόνι στο χέρι, στην τεράστια ουρά, για να καταφέρετε να πάρετε μισό ψωμί για όλη την οικογένεια, στο κρύο».

Δείτε την Τάμτα με την κόρη της στη νέα ανάρτηση στο Instagram:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS