Για πρώτη φορά η Τάμτα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια της στη Γεωργία. Ασπρόμαυρα στιγμιότυπα από έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. «Soviet vibes» γράφει στη μια λεζάντα, όπου εμφανίζεται ανάμεσα σε άλλα μικρά κορίτσια, όλα με λευκή μπλούζα και μαύρη φούστα, ίσως από κάποια σχολική γιορτή. Ενώ σε μια άλλη όπου ποζάρει, παιδάκι, με ένα γλυκό χαμόγελο, γράφει: «Hello September...Please be kind».

Η ερμηνεύτρια ούτε που θα μπορούσε τότε να φανταστεί ότι μια μέρα θα συναντούσε το ίνδαλμά της, τη Μαντόνα, στη Eurovision. Αποφεύγει να αναφέρεται συχνά στη στερημένη παιδική ηλικία της, ωστόσο σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο «After Dark» θυμήθηκε τα εξής: «Όταν ήμουν μικρή 10-11 ετών, δεν είχαμε ρεύμα στο σπίτι ούτε τηλεόραση επομένως. Πήγαινα στο σπίτι των ξαδέρφων μου τα Σαββατοκύριακα για να βλέπω τηλεόραση και MTV. Έβλεπα τη Μαντόνα. Και ξαφνικά περνάνε κάποια χρόνια και βλέπω τη Μαντόνα μπροστά μου».

Επίσης σε μια προσωπική ανάρτησή της στο Twitter αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα της για μια μερίδα φαγητό, στην εφηβεία της όπου περίμενε σε ουρές για  μια φρατζόλα ψωμί. «Εγώ πάντως σάς εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείτε να τρώτε μόνο dry soups και πίκλες για έναν ολόκληρο χειμώνα. Και να περιμένετε ώρες με ένα κουπόνι στο χέρι, στην τεράστια ουρά, για να καταφέρετε να πάρετε μισό ψωμί για όλη την οικογένεια, στο κρύο»

Δείτε τις παιδικές φωτογραφίες της Τάμτας από τα παιδικά χρόνια στη Γεωργία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS