Μπορεί η φετινή Πρωτοχρονιά στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ να ήταν γεμάτη περιορισμούς και αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας, αλλά το εξωτικό Ντουμπάι φαίνεται να βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αυτό επέλεξαν ως προορισμό διάφοροι Έλληνες επώνυμοι, για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στο κοσμικό club restaurant Nammos Dubai χωρίς lockdown.

Ανάμεσα σε αυτούς, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες στα social media, ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά, ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου.

Την ψυχαγωγία τους ανέλαβαν κυρίως Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως ο Στέφανος Κορκολής, η Σοφία Μανουσάκη, ο Αντώνης Δημητριάδης και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος.

Το Ντουμπάι επέλεξε ως πρωτοχρονιάτικο προορισμό του και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μαζί με τα αδέρφια του, Παύλο και Πέτρο, τενίστες και οι τρεις. Μόνο που αυτοί επέλεξαν άλλο club για τη διασκέδασή τους, το Cipriani.

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα για τουλάχιστον 3 ημέρες, σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει για ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά μάλλον είναι μικρό το τίμημα που θα χρειαστεί να πληρώσουν αφού κρίνοντας τουλάχιστον από τις φωτογραφίες, έκαναν πιο ξέφρενη Πρωτοχρονιά από τους περισσότερους από εμάς.

Δείτε φωτογραφίες από την Πρωτοχρονιά των επώνυμων στο Ντουμπάι:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS