Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο τενίστας, που έχει κάνει την Ελλάδα υπερήφανη τα τελευταία χρόνια, έκανε ένα tweet που θεωρήθηκε προκλητικό, ειδικά τώρα που χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Στέφανος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα».

Αμέσως τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά. Άλλοι, χρησιμοποιώντας το χιούμορ, και άλλοι κατακεραυνώντάς τον και συγκρίνοντάς τον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων στη γειτονιά του, τα Σεπόλια.

Βέβαια οι δύο Έλληνες παίκτες έχουν εντελώς διαφορετικό κοινωνικό προφίλ, ο Τσιτσιπάς ουδέποτε συνδέθηκε στην Αθήνα με γειτονιές, κοινωνικά ζητήματα, διακρίσεις, ρατσισμό. Οπότε; 

«Παλικάρι μου,το timing σου είναι άκυρο.Αντιλαμβανομαι ότι προέρχεσαι από ένα οικονομικά άνετο περιβάλλον κ είναι δύσκολο να ταυτιστείς με το μέσο Έλληνα που ζει με το βασικό κ δεν έχει για τα βασικά.Α,επίσης έχουμε κ 100 θανάτους τη μέρα.Απλα λέω» όπως έγραψε και κάποιος πολύ σωστά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτό: NDP 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS