Η Πηνελόπη Πιτσούλη, σε νέο τηλεοπτικό σχολιασμό της στο «Πρωινό», μίλησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί πρόσφατα στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και δηλώνει έκπληκτη, γιατί η εντύπωση που της άφησε είναι πολύ διαφορετική από τον άνθρωπο που παρουσιάζουν οι καταγγελίες.

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία. Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;».

«Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα».

Πιστεύει ότι οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις έχουν μέλλον στο επάγγελμα; «Δεν νομίζω κάποιος από όλους αυτούς που εμπλέκονται να έχει μέλλον στο επάγγελμά μας. Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον χώρο ξανά. Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα».

Η Πιτσούλη έδωσε επίσης μια συμβουλή προς τους νέους ανθρώπους, που κάνουν τώρα τα πρώτα βήματά τους στο χώρο, με αφορμή τις αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών: «Οτιδήποτε βλέπουν ύποπτο, πονηρό, επιλήψιμο, να το καταθέτουν, να μην το προσπερνούν».

Δείτε τον τηλεοπτικό σχολιασμό της Πηνελόπης Πιτσούλη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

TAGS