Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο γιος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ, Τζέιμς Γουίλκι, πόζαρε πάνω στο κατάστρωμα σκάφους με μαγιό. Και παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αποφάσισε να μοιραστεί μερικές από αυτές τις φωτογραφίες σε μια σειρά από Insta stories, που φυσικά έγιναν viral.

Η ομοιότητά του με τον ηθοποιό και τραγουδιστή πατέρα του είναι πλέον εντυπωσιακή, ιδιαίτερα στο χαμόγελο. Το ζευγάρι έχει δύο ακόμα παιδιά, τις 11χρονες δίδυμες Μάριον και Τάμπιθα. Πριν από μερικούς μήνες ωστόσο, συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου 2020, η σταρ του «Sex and the City» έκανε μια ανάρτηση στο δικό της λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένη αποκλειστικά στον γιο της, με αφορμή τα 18α γενέθλιά του. 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από διάφορες φάσεις της ζωής του Τζέιμς, έγραψε: «Αγαπημένε μου γιε, Τζέιμς Γουίλκι. Σήμερα, γίνεσαι 18 χρονών. Είμαι γεμάτη δέος μπροστά στο πέρασμα αυτών των χρόνων αλλά και μπροστά στον νέο άντρα στον οποίο εξελίσσεσαι. Η αγάπη μου για σένα είναι πόνος και τιμή. Καθώς κάνεις άλματα προς το μέλλον σου, παραμένω η προνομιούχος και σταθερή έμπιστός σου και περιμένω γεμάτη χαρά τον επόμενο χρόνο. Χρόνια πολλά, νέε ψηφοφόρε. Σε αγαπώ πολύ. Με αγάπη, η μαμά».

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για τα γενέθλια του γιου της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε τα νέα Insta stories από τον γιο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/CJ GUNTHER

TAGS