Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε στο θεάτρο, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την On Time.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Η Βίκυ Κουλιανού παράλληλα αποκαλύπτει αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι: 

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλο-αρθροπάθεια δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σ κάποιο ριάλιτι που δεν θα είχε τόσο σωματική κόπωση. Η σπονδυλο-αρθροπάθεια είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθα στο θέατρο από ένα ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση «Η Ψευτουπηρέτρια» του Μαριβώ.

Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις γιατί κινησιολογικά είχε πολλές απαιτήσεις και σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να «κλειδώσει» η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά».

 

Δείτε μια πρόσφατη «εξομολόγησή» της στον Θέμη Γεωργαντά:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS