Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καλεσμένος στο «Ενώπιον Ενωπίω» από τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήρθε αντιμέτωπος με μια συγκινητική έκπληξη. Η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα να μιλήσει για τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας αστείες αλλά και συγκινητικές λεπτομέρειες. Παντρεύτηκαν στη Βενετία, όπου πήγαν με 20-25 φίλους και συγγενείς, μια απόφαση ωστόσο η οποία δεν υπαγορεύτηκε από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση. Όπως εξήγησε η σύντροφος του ηθοποιού στην κάμερα: «Όταν έγινε η πρόταση γάμου, του είπα [του Βασίλη] ότι για να παντρευτώ, θα παντρευτώ στην Αετοράχη, στα Γιάννενα, και τρεις μέρες και τρεις νύχτες θα βαρούν τα κλαρίνα. Όπως κατάλαβες, σκιάχτηκε. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγω αυτό το τριήμερο γλεντοκόπι, πήγαμε στη Βενετία».

Μιλώντας για τη ζωή της με τον Χαραλαμπόπουλο, πρόσθεσε: «Έχει ένα τεράστιο ταλέντο και σαφέστατα δεν αναφέρομαι στην υποκριτική του δεινότητα αλλά στο ταλέντο να μπορεί να πηγαίνει τη ζωή παρακάτω, να την εξελίσσει. Απ’ τη μέρα που γεννήθηκε, τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας. Αγαπάμε και οι δύο την αρμονία, την ελευθερία που έχουμε. Δεν υπάρχουν ανησυχίες. Η ζωή να κυλάει αρμονικά σαν νερό στ’ αυλάκι. Δεν μπορεί τις συγκρούσεις, θα φέρει όμως τα πράγματα εκεί που θέλει εκείνος χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι».

«Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει το τεράστιο ταλέντο να μπορεί να πηγαίνει τη ζωή παρακάτω, να την εξελίσσει»

Η σύντροφος του ηθοποιού αναφέρθηκε επίσης σε μια μεγάλη δοκιμασία που πέρασαν και περνούν συντροφιά: «Βιώσαμε και βιώνουμε ένα πολύ μεγάλο πένθος, την απώλεια της μαμάς μου. Εκεί με στήριξε, τη στήριξε, μας στήριξε με μια γενναιότητα που δεν περίμενα και αναμετρηθήκαμε με πολύ άγρια συναισθήματα. Άνοιγε το ασανσέρ του νοσοκομείου, όπου ήμουν εγώ και ο αδερφός μου, και έμπαινε ο Βασίλης σαν να μπαίνει ένα φως. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Για μένα ο Βασίλης είναι ο δικός μου Άη Βασίλης, που έρχεται φορτωμένος με δώρα ψυχής. Γι’ αυτό θα ‘θελα να του πω να μην αλλάξει τίποτα και να είναι υγιής, γερός και δυνατός».

«Για μένα ο Βασίλης είναι ο δικός μου Άη Βασίλης, που έρχεται φορτωμένος με δώρα ψυχής»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, συγκινημένος στον αέρα από την εξομολόγηση της γυναίκας του, περιέγραψε τη γνωριμία τους στην τράπεζα: «Δύο χρόνια πριν τη γνωρίσω, είχα γράψει ένα σενάριο για τον κινηματογράφο, το Bank Bang. Ο πρωταγωνιστής πηγαίνοντας να κλέψει μια τράπεζα, ερωτεύτηκε την ταμία.

»Δύο χρόνια μετά τη γνώρισα, ως υπάλληλο τραπέζης, όπου πήγαινα και συζητούσα όλα τα οικονομικά. Κάποια στιγμή είπαμε να κάνουμε ένα ταξίδι μαζί και αυτό το ταξίδι έχει κρατήσει δέκα χρόνια. […] Η Λίνα είναι ένα ξωτικό, είμαι τυχερός γιατί είναι λίγο συλλεκτικό κομμάτι. Το να τσακώνεσαι και να έχει τη μνήμη χρυσόψαρου και να το ξεχνάει σε δέκα δευτερόλεπτα! Το άλλο είναι ότι είναι από τους πιο καλοσυνάτους ανθρώπους που υπάρχουν στον πλανήτη. Σκέφτεται πάντα το καλό του άλλου, προσπαθεί να βοηθά τον αδύναμο. Το ότι περνούν τα χρόνια και δεν σκεφτόμαστε τον χρόνο που είμαστε μαζί νομίζω είναι ιδανικό».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS