Το 1966 ο Νίκος Κούρκουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μελίτα Κουτσογιάννη, με την οποία, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, υπήρξε τρελά ερωτευμένος, Έναν χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Άλκης, και λίγο αργότερα μία κόρη στην οποία ο διάσημος ηθοποιός επέμενε να δώσουν το όνομα της γυναίκας του. 

Λέγεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η νεαρή Μελίτα επισκέφθηκε το 1964 τον Νίκο Κούρκουλο στο καμαρίνι του στο θέατρο Κοτοπούλη-Ρεξ για να του δώσει συγχαρητήρια για την ερμηνεία του. Εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο έργο «Η γειτονιά των αγγέλων» δίπλα στη Τζένη Καρέζη». Ένας θυελλώδης έρωτας γεννήθηκε και το ζευγάρι έζησε μαζί 20 ευτυχισμένα χρόνια, μέχρι τη στιγμή που ο δεύτερος, μεγάλος έρωτας της ζωής του, αυτός για τη Μαριάννα Λάτση, τον οδήγησε στο διαζύγιο αλλά και τη δημιουργία μίας νέας οικογένειας.

Μία σπάνια, ρετρό φωτογραφία φέρνει στην επιφάνεια την τρυφερή, όμορφη σχέση του ηθοποιού που «έφυγε» από τη ζωή το 2007, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, τον Άλκη και τη Μελίτα. 

Στην ρετρό, έγχρωμη εικόνα βλέπουμε τον Νίκο Κούρκουλο να κοιτάζει τρυφερά τον γιο του και την κόρη του, πιθανότατα σε κάποια βόλτα τους στην εξοχή.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβησε στο ίνσταγκραμ της Έλενης Μακρή Λυμπέρη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Wikipedia

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS