Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Έλα χαμογέλα», όπου μίλησε για την εμπειρία της μητρότητας, που έζησε σε σχετικά μικρή ηλικία, την προσωπικότητα της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου, αλλά και την άγνωστη στενή φιλία που είχε στο παρελθόν με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Τζένη Μπαλατσινού. Είπε, επίσης, για την αντίστασή της απέναντι στα «πρέπει» και για την «καταστροφική» εμπειρία από τους δύο γάμους της.

«Οι γονείς μου ήταν για την εποχή τους σύγχρονοι, λειτουργούσαμε κυρίως με το θέλω. Οπότε το μόνο που με έχει δυσκολέψει, όχι τώρα αλλά πιο παλιά στη ζωή μου, είναι ότι όταν κάποιος δέσμευε την ελευθερία μου άρχιζα να πνίγομαι. Το πρέπει το έμαθα πολύ μεγάλη». Ίσως αυτό συνέβαλε και στο γεγονός ότι «έχω κάνει δύο γάμους καταστροφή. Όταν παντρευόμουν κάτι πάθαινα».

«Έχω κάνει δύο γάμους καταστροφή. Όταν παντρευόμουν κάτι πάθαινα».

Στη συνέχεια μίλησε για την παλιά, κολλητή παρέα της: «Ήμασταν στην ίδια σχολή χορού με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η Τατιάνα σήμερα είναι ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που εγώ ξέρω. Τότε ήταν μια πολύ καλή χορεύτρια. Κάναμε κολλητή παρέα, μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού. Μετά, χαθήκαμε. Δεν κρατήθηκε η επαφή καθόλου».

Η Παπούλια αποκάλυψε επίσης ότι στο παρελθόν έχει απορρίψει μια πρόταση με πολύ καλή αμοιβή: «Μου έχει γίνει πρόταση για μια εκπομπή. Τρεις μήνες δουλειά 60.000 ευρώ και είπα όχι». Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, το γιατί την απέρριψε.

«Μου έχει γίνει πρόταση για μια εκπομπή. Τρεις μήνες δουλειά 60.000 ευρώ και είπα όχι»

Για την εμπειρία της από τη μητρότητα και την κόρη της, την οποία απέκτησε όταν ήταν 27 ετών, πρόσθεσε: «Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι ότι αν επαγγελματικά έχεις βρει το δρόμο σου, δουλεύεις, έχεις τα χρήματά σου και είσαι ικανοποιημένη από αυτό, όποτε θες κάνε παιδί. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη γι’ αυτό. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν, μα καλά, τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου. Δεν θεώρησα ότι την κατέστρεφα, αντιθέτως ένιωσα πολύ πιο ασφαλής».

«Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν, μα καλά, τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου»

Η Παπούλια συμπλήρωσε τα εξής για την κόρη της, Αφροδίτη: «Τη θαυμάζω ως παιδί, είναι πεισματάρα, έχει πάθος από μικρή. Μου είχε πει μια ατάκα που με στοίχειωσε όταν ήταν τεσσάρων. Την έβλεπαν όλοι, ήθελαν να την πιάνουν, φιλιά, αγκαλιές, την έχανα και πάθαινα πανικούς. Της λέω, κοίταξε να δεις Αφροδίτη μου, δεν γίνεται να αγαπάς όλο τον κόσμο και ξαφνικά να φεύγεις [από εμένα]. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπουμε τόσο πολύ και δεν τους ξέρουμε και καθόλου, άρα μην πηγαίνεις σε αυτούς. Και γυρίζει και μου λέει: “Αν δεν αγαπούσα πολύ, δεν θα ήξερα ότι έχω καρδιά”».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: NDP. Η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.
 

TAGS