«Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν, ήταν μπαμπ-μπαμ. Δεν το έχω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να σου το πω. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ή οι κατάλληλοι άνθρωποι ή να ήμουν εγώ τόσο πολύ ανώριμη για αυτό. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Πάντως σίγουρα κάτι πάθαινα. Πνιγόμουν. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή μου, ότι καταπιεζόταν η ελευθερία μου. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χρήζει ψυχανάλυσης. Ο γάμος σαν γάμος μου αρέσει. Είναι δηλαδή κάτι που το θαυμάζω στους ανθρώπους όταν το βιώνουν. Πάντα λέω "αχ, γιατί όχι και εγώ". Τώρα πια για να έκανα κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα έπρεπε να το φιλτράρω πολύ. Δεν νομίζω ότι έφταιγαν οι σύντροφοι μου και στις δύο περιπτώσεις.Θεωρώ ότι έφταιγα εγώ, γιατί εγώ πάθαινα κρίση πανικού μέσα σε αυτό» θα πει στο παρελθόν η Εβελίνα Παπούλια για να συμπληρώσει:  

«Έγινα μαμά όταν ήμουν 27-28 χρονών. Το ήθελα. Είχα πει 27 χρονών θα έχω παιδί. Από μικρή. Δεν ξέρω γιατί το είχα βάλει έτσι στο κεφάλι μου και όντως συνέβη. Ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί με τον μπαμπά της Αφροδίτης, απλώς προέκυψε γιατί εγώ είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν περίμενα καθόλου να μείνω έγκυος. Έμεινα και είπα τέλος», εκμυστηρεύεται η ηθοποιός μιλώντας για την Αφροδίτη Λιάντου κόρη του Γιώργου Λιάντου. 

Η σχέση της Εβελίνας και της Αφροδίτης είναι ζεστή και δεμένη ενώ κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι μοιάζουν υπερβολικά πολύ και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό μιας και μιλάμε για δυο όμορφες γυναίκες. 

Η Αφροδίτη είναι τραγουδίστραι και ως άνθρωπος της εποχής της λατρεύει το ίνσταγκραμ. Πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες φορώντας το μπικίνι της. «Επιμελώς ατημέλητη» έγραψε χιουμοριστικά σαν σχόλιο και όλοι διαπιστώσαμε τη μοναδική δύναμη των γονιδίων. 

 

Δείτε το ποστ της: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Δείτε την Αφροδίτη λιάντου να μιλάει στην κάμερα πριν από ένα χρόνο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS