Ακόμα και γυναίκες που αγαπούν την άσκηση και την υγιεινή διατροφή μεγαλώνοντας, και ιδιαίτερα μετά από κάποια εγκυμοσύνη, βρίσκονται με επιπλέον κιλά από τα οποία δυσκολεύονται να απαλλαγούν, όσο κι αν το επιθυμούν.

Ένα μήνυμα συμπαράστασης τους έστειλε η Χίλαρι Νταφ πριν από τρία χρόνια, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει πλάτη, αγκαλιά με τον πεντάχρονο τότε γιο της στη θάλασσα, με μια κάθε άλλο παρά αψεγάδιαστη σιλουέτα. «Κορίτσια, ας είμαστε περήφανες για ό,τι έχουμε και ας σταματήσουμε να ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μας με το να ευχόμαστε να ήμασταν διαφορετικές».

Σήμερα ωστόσο, παρόλο που έχει μεσολαβήσει μια ακόμα εγκυμοσύνη, αυτή της σχεδόν δίχρονης πλέον κόρης της, η τραγουδίστρια και ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τη φόρμα της. Σε μια νέα φωτογραφία που μοιράστηκε εντυπωσιάζει με τους γραμμωμένους κοιλιακούς της που μας διαβεβαιώνει ότι κατάφερε να αποκτήσει με τη βοήθεια προγράμματος διατροφής μεν, από το οποίο ωστόσο δεν απουσιάζουν αγαπημένες απολαύσεις όπως το ψωμί, η σοκολάτα και το κρασί.

Μας παρακινεί επίσης να αφιερώνουμε τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα στη άσκηση ή τη διατροφή ή τουλάχιστον «σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε όμορφα».

Δείτε την παλαιότερη body positivity ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Χίλαρι Νταφ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS