Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας Μπέκαμ φιλάει τα παιδιά του στο στόμα, αλλά φαίνεται πως αυτές οι χειρονομίες δεν θα σταματήσουν ποτέ να σκανδαλίζουν τα social media. Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φίλησε την 9χρονη κόρη του, Χάρπερ ενώ έφτιαχναν φθινοπωρινά στεφάνια, οι δικαστές του διαδικτύου έπιασαν ξανά δουλειά, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Λατρεύω την οικογένειά σου, αλλά δεν κατάλαβα ποτέ αυτά τα φιλιά στο στόμα». Άλλα σχόλια υπήρξαν λιγότερο φιλικά: «Παρακαλώ, σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στα χείλη!». Κάποιοι, πάλι, εμφανίστηκαν μπερδεμένοι: «Γιατί τη φιλάει στα χείλη;».

Ακόμα περισσότεροι, ωστόσο, ήταν οι υποστηρικτές του ζεύγους Μπέκαμ, που δεν έχει διστάσει πολλές φορές να ανεβάσει στο Instagram παρόμοιες φωτογραφίες (για παράδειγμα τόσο με τη Βικτόρια όσο και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φιλούν τη Χάρπερ σε διάφορες φάσεις της ζωής της). Στο παρελθόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δηλώσει, μάλιστα, ότι φιλά όλα τα παιδιά του στα χείλη σε ένδειξη στοργής, εκτός από τον πρωτότοκο γιο του, Μπρούκλιν: «Θέλουμε να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτά και το γεγονός πως ό,τι κι αν συμβεί θα είμαστε δίπλα τους για να τα φροντίσουμε και να τα υποστηρίξουμε. Είμαστε πάρα πολύ τρυφεροί μαζί τους».

Στο παρελθόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δηλώσει ότι φιλά όλα τα παιδιά του στα χείλη σε ένδειξη στοργής, εκτός από τον πρωτότοκο γιο του, Μπρούκλιν

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο μιας θαυμάστριας, που αν και ομολόγησε ότι η φωτογραφία την έκανε να αισθανθεί άβολα, κατανοεί την αγνότητα των προθέσεων αυτής της χειρονομίας: «Πάντα μου προκαλεί αμηχανία το να βλέπω να φιλούν στα χείλη μωρά και παιδιά, αλλά σίγουρα το έχω κάνει πολλές φορές με τα παιδιά μου ή τα ανίψια μου χωρίς να το σκεφτώ. Ο κόσμος έχει συνδέσει το φιλί στα χείλη με μια πράξη οικειότητας ανάμεσα σε εραστές, αλλά σε κάποιες κουλτούρες το ανταλλάσσουν όλοι και ξέρουν πώς να διαχωρίζουν μια χειρονομία αγάπης και τρυφερότητας από μια κίνηση οικειότητας. Πρέπει να φτάσουμε κι εμείς σε αυτό το επίπεδο και να σταματήσει να μας φαίνεται περίεργο εξαιτίας των δικών μας θεμάτων». 

Όπως έγραψε ένας άλλος θαυμαστής του ζευγαριού: «Σας ευχαριστώ που δείχνετε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και σωστό ένας πατέρας να φιλάει την κόρη του στα χείλη σε ένδειξη αγάπης και αληθινής τρυφερότητας!». Ενώ ένας τρίτος παραδέχτηκε τα εξής: «Ανέκαθεν φιλούσα τα παιδιά μου στα χείλη και ούτε εγώ ούτε εκείνα είχαμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Το κάνω μέχρι σήμερα, που είναι 24 και 18 ετών… Ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε εσείς γιατί σας φαίνεται περίεργο».

Ίσως όμως το πιο συγκινητικό σχόλιο να ήταν αυτό: «Εκεί έξω υπάρχουν μπαμπάδες απόντες, που δεν δίνουν καθόλου τρυφερότητα στα παιδιά τους… Και κάποιοι παραπονιούνται για την αγάπη μεταξύ ενός πατέρα και της κόρης του…». Ενώ κάποιος έγραψε, με οξυδέρκεια: «Γελάω γιατί οι Μπέκαμ ήξεραν ήδη τι θα προκαλέσει αυτή η φωτογραφία, παρ’ όλα αυτά την πόσταραν γιατί είναι αθώα, αγνή αγάπη ανάμεσα σε έναν πατέρα και το παιδί του. Ακόμα και αν ήταν με το γιο του, δεν θα άλλαζε κάτι. Κανένας δεν πρέπει να σχολιάζει τη ζωή του άλλου μόνο και μόνο από ό,τι λέει η κοινωνία». 

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS