0
SHARES

Μετά από τρεις γιους, οι οποίοι μοιάζουν εντυπωσιακά στον πατέρα τους, το ζευγάρι των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ απέκτησαν την κόρη τους Χάρπερ, το μικρότερο μέλος της διάσημης οικογένειας και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα παιδιά στον κόσμο. 

Η Χάρπερ διαθέτει, από κούνια, μία εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα, αλλά και έναν κύκλο υπερδιάσημων γνωστών με τους οποίους έρχεται τακτικά σε επαφή χάρη στους σούπερ σταρ γονείς της. Επίσης, διαθέτει και μια πολύ μεγάλη αδυναμία. Αυτή για τον μπαμπά της Ντέιβιντ, με τον οποίο έχει μία υπέροχη σχέση.

Εκείνος ως αυθεντινός χαζομπαμπάς την παίρνει μαζί του σχεδόν στα πάντα, από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τα γήπεδα ποδοσφαίρου και η μικρή έχει αναπτύξει ήδη μία αγάπη για τη μπάλα. Οπότε δεν θα μας κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή την δούμε κι εκείνη να σκοράνει στο τέρμα. 

Μπαμπάς και κόρη αυτή την περίοδο βρίσκονται στη νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Le Havre για την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών. Φυσικά η Χάρπερ και ο Ντέιβιντ υποστήριξαν με σθένος την γυναικεία ομάδα της Εθνικής Αγγλίας που έπαιξε στα προημιτελικά εναντίον της Νορβηγία. 

Οι δυο τους έδειχαν να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, τραγουδώντας τον εθινικό ύμνο, τρώγοντας σνακς και γελώντας, ενώ ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής εξηγούσε συνέχεια στην κόρη του τι συνέβαινε μέσα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, η στιγμή που έκλεψε ατυχέστατα την προσοχή και τα σχόλια των πάντων ήταν εκείνη κατά την οποία ο μπαμπάς Ντέιβιντ έσκυψε για να δώσει ένα πατρικό, τρυφερό φιλί στο στόμα της κόρης του, η οποία χαμογελούσε χαρούμενα, σημάδι που αυτή είναι μία συχνή συμπεριφορά ανάμεσα τους.

Στo Twitter, που είναι ο παράδεισος των σχολιάστων των social media, έχει ξεσπάσει κύμα αντιδράσεων με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι κάτι αποδεκτό ανάμεσα σε μπαμπά και κόρη. 

Κάθως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον αγαπημένο Ντέιβιντ να κάνει μία αντίστοιχη, τρυφερή κίνηση απέναντι στην κόρη του, ο ίδιος είχε μπει παλαιότερα στη διαδικασία να εξηγήσει πως δεν μιλάμε για τίποτα περισσότερο από μία αυθόρμητη κίνηση τεράστιας αγάπης και τρυφερότητας, συμπληρώνοντας πως για εκείνον είναι κάτι το φυσιολογικό κάθως τόσο ο ίδιος, όσο και η Βικτόρια υπήρξαν πάντα εξαιρετικά δεμένοι με τους γονείς τους.

«Είναι το πώς είμαστε με τα παιδιά μας και πώς συμπεριφερόμαστε μέσα στην οικογένεια μας. Θέλουμε να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτά και το γεγονός πως ό,τι κι αν συμβεί θα είμαστε δίπλα τους για να τα φροντίσουμε και να τα υποστηρίξουμε. Είμαστε πάρα πολύ τρυφεροί μαζί τους,» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Ντέιβιντ.

Συνεχίζοντας να αποτελεί το πιο διάσημο, συγκινητικό πρότυπο μπαμπά: αφιερώνει σχεδόν όλο τον προσωπικό του χρόνο στα παιδιά του, είναι φιλαράκι με τους γιους του, είναι απίστευτα στοργικός με τη Χάρπερ και, πάνω απ' όλα, είναι αληθινός καθοδηγητής στη ζωή τους. Τους φροντίζει, τους συμβουλεύει και τους αγαπά χωρίς όρια και άνευ όρων.

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS