ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χάρπερ: Μια σχέση-πρότυπο μπαμπά και κόρης

Μπαμπάς και κόρη παρακολούθησαν μαζί αγώνα ποδοσφαίρου της γυναικείας εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χάρπερ: Μια σχέση-πρότυπο μπαμπά και κόρης

Μετά από τρεις γιους, οι οποίοι μοιάζουν εντυπωσιακά στον πατέρα τους, το ζευγάρι των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ απέκτησαν την κόρη τους Χάρπερ, το μικρότερο μέλος της διάσημης οικογένειας και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα παιδιά στον κόσμο.

Η Χάρπερ διαθέτει, από κούνια, μία εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα, αλλά και έναν κύκλο υπερδιάσημων γνωστών με τους οποίους έρχεται τακτικά σε επαφή χάρη στους σούπερ σταρ γονείς της. Επίσης, διαθέτει και μια πολύ μεγάλη αδυναμία. Αυτή για τον μπαμπά της Ντέιβιντ, με τον οποίο έχει μία υπέροχη σχέση.

Εκείνος ως αυθεντινός χαζομπαμπάς την παίρνει μαζί του σχεδόν στα πάντα, από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τα γήπεδα ποδοσφαίρου και η μικρή έχει αναπτύξει ήδη μία αγάπη για τη μπάλα. Οπότε δεν θα μας κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή την δούμε κι εκείνη να σκοράνει στο τέρμα.

Μπαμπάς και κόρη αυτή την περίοδο βρίσκονται στη νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Le Havre για την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών. Φυσικά η Χάρπερ και ο Ντέιβιντ υποστήριξαν με σθένος την γυναικεία ομάδα της Εθνικής Αγγλίας που έπαιξε στα προημιτελικά εναντίον της Νορβηγία.

Οι δυο τους έδειχαν να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, τραγουδώντας τον εθινικό ύμνο, τρώγοντας σνακς και γελώντας, ενώ ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής εξηγούσε συνέχεια στην κόρη του τι συνέβαινε μέσα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, η στιγμή που έκλεψε ατυχέστατα την προσοχή και τα σχόλια των πάντων ήταν εκείνη κατά την οποία ο μπαμπάς Ντέιβιντ έσκυψε για να δώσει ένα πατρικό, τρυφερό φιλί στο στόμα της κόρης του, η οποία χαμογελούσε χαρούμενα, σημάδι που αυτή είναι μία συχνή συμπεριφορά ανάμεσα τους.

Στo Twitter, που είναι ο παράδεισος των σχολιάστων των social media, έχει ξεσπάσει κύμα αντιδράσεων με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι κάτι αποδεκτό ανάμεσα σε μπαμπά και κόρη.

Κάθως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον αγαπημένο Ντέιβιντ να κάνει μία αντίστοιχη, τρυφερή κίνηση απέναντι στην κόρη του, ο ίδιος είχε μπει παλαιότερα στη διαδικασία να εξηγήσει πως δεν μιλάμε για τίποτα περισσότερο από μία αυθόρμητη κίνηση τεράστιας αγάπης και τρυφερότητας, συμπληρώνοντας πως για εκείνον είναι κάτι το φυσιολογικό κάθως τόσο ο ίδιος, όσο και η Βικτόρια υπήρξαν πάντα εξαιρετικά δεμένοι με τους γονείς τους.

«Είναι το πώς είμαστε με τα παιδιά μας και πώς συμπεριφερόμαστε μέσα στην οικογένεια μας. Θέλουμε να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτά και το γεγονός πως ό,τι κι αν συμβεί θα είμαστε δίπλα τους για να τα φροντίσουμε και να τα υποστηρίξουμε. Είμαστε πάρα πολύ τρυφεροί μαζί τους,» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Ντέιβιντ.

Συνεχίζοντας να αποτελεί το πιο διάσημο, συγκινητικό πρότυπο μπαμπά: αφιερώνει σχεδόν όλο τον προσωπικό του χρόνο στα παιδιά του, είναι φιλαράκι με τους γιους του, είναι απίστευτα στοργικός με τη Χάρπερ και, πάνω απ' όλα, είναι αληθινός καθοδηγητής στη ζωή τους. Τους φροντίζει, τους συμβουλεύει και τους αγαπά χωρίς όρια και άνευ όρων.

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024