Μια δύσκολη οικογενειακή ιστορία αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον. Ο γιος τους, Τσετ Χανκς, βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες συστηματικής σωματικής και λεκτικής βίας από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ.

Οι καταγγελίες της έγιναν λίγο καιρό αφού εκείνος είχε ισχυριστεί, σε ένα βίντεο, ότι η Πάρκερ του είχε επιτεθεί με μαχαίρι στο σπίτι τους στο Τέξας και είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση περιοριστικών μέτρων κατά του Χανκς.

Ανάμεσα στις φερόμενες ως αποκαλύψεις της Πάρκερ είναι ένα περιστατικό που η ίδια υποστηρίζει ότι συνέβη σε ξενοδοχείο της Νέας Ορλεάνης: Όπως αφηγείται, όταν εκείνη επιχείρησε να φύγει από το δωμάτιο, ο τότε σύντροφός της την άρπαξε από τους καρπούς, της πέταξε ένα μπουκάλι μπίρας και την κυνήγησε στο διάδρομο με το μποξεράκι του.

Όπως αφηγείται, όταν εκείνη επιχείρησε να φύγει από το δωμάτιο, ο τότε σύντροφός της την άρπαξε από τους καρπούς, της πέταξε ένα μπουκάλι μπίρας και την κυνήγησε στο διάδρομο με το μποξεράκι του.

Στην ίδια μαρτυρία, πρόσθεσε πως ο Χανκς της είπε ότι δεν θα την πίστευε κανένας, γιατί εκείνη ήταν απλώς «μια μαύρη σκύλα από το γκέτο» και εκείνος ο «Τσετ Χανκς».

Σε συνέχεια των καταγγελιών της, μοιράστηκε μια ανάρτηση στα social media όπου έγραφε: «Η ζωή μου μετράει, έτσι αποφάσισα να μιλήσω. Επιζήσασα ενδοικογενειακής βίας».

Σε ένα νέο βίντεο, ο Χανκς φαίνεται να λέει στην κάμερα: «Πωπω, τώρα προσπαθείς να τα γυρίσεις; Έγινε έξω φρενών γιατί την έπιασα να κλέβει. Να κλέβει τα χρήματά μου. Να παίρνει τις πιστωτικές μου για να πληρώσει το νοίκι της». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η πρώην του τον επισκέφτηκε με τρεις ακόμα άντρες, ο ένας από τους οποίους έφερε όπλο. 

«Πωπω, τώρα προσπαθείς να τα γυρίσεις; Έγινε έξω φρενών γιατί την έπιασα να κλέβει. Να κλέβει τα χρήματά μου. Να παίρνει τις πιστωτικές μου για να πληρώσει το νοίκι της»

Ο μουσικός και ηθοποιός τη μηνύει λοιπόν, με τη σειρά του, για βιαιοπραγία και κλοπή. Η Πάρκερ ισχυρίζεται ότι στην πραγματικότητα πήγε στο σπίτι του να περισυλλέξει τα πράγματά της, μαζί με κάποιους άντρες που θα τη βοηθούσαν να μετακομίσει. Ο Χανκς προσπάθησε να την εμποδίσει, παίρνοντας ένα μαχαίρι, κι εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί με μια κατσαρόλα και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας. Ο πρώην της την κυνήγησε στο δρόμο και της επιτέθηκε, μέχρι που παρενέβη κάποιος άλλος.

Ο Χανκς, που πρόσφατα ερμήνευσε ένα τραγούδι που θεωρήθηκε ρατσιστικό («Το καλοκαίρι του λευκού αγοριού»), έχει μια κόρη από την πρώην σύντροφό του, την Αφροαμερικανίδα Τίφανι Μάιλς.

Δείτε το νέο, επίμαχο βίντεο από τη «μετακόμιση» της Κιάνα Πάρκερ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: EPA/ETIENNE LAURENT

TAGS