Ο Τομ Χανκς και η γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 32η επέτειο του γάμου τους σε ένα μήνα περίπου. Κι ενώ πολλά ζευγάρια του Xόλιγουντ και όχι μόνο παίρνουν διαζύγιο το ένα μετά το άλλο, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι παντρεμένοι εδώ και 32 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί έχουν περάσει πολλά μαζί αλλά η αγάπη τους γίνεται ολοένα και πιο δυνατή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ποιο είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο με διάρκεια; Ας δούμε την ιστορία τους. Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Volunteers το 1985. Οι δυο τους είχαν μια ρομαντική σχέση αλλά ο Χανκς είχε ήδη μια γυναίκα και δύο παιδιά και η Γουίλσον ήταν αρραβωνιασμένη.

Αφού είχαν 3 χρόνια κρυφή σχέση, ο Τομ Χανκς χώρισε τη σύζυγό του και έκανε πρόταση στην ηθοποιό. Όπως έχει πει ο ίδιος, βιάστηκε στον πρώτο του γάμο επειδή ήταν νέος και εργαζόταν όλη την ώρα. Θεωρεί πως ένας αληθινός γάμος έρχεται μετά από μια συνειδητή απόφαση. Μάλιστα ο σταρ συμβουλεύει «Μην παντρευτείς πριν τα 30».

Ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρχε ακόμη ένα βασικό εμπόδιο. Ο Τομ Χανκς ήταν Καθολικός και η Ρίτα Γουίλσον Ελληνίδα Ορθόδοξη. Και καθώς ο Χανκς γνώριζε πόσο σημαντική ήταν η θρησκεία για την σύζυγό του αποφάσισε να την αλλάξει και έγινε Ορθόδοξος πριν παντρευτούν, δείχνοντας έτσι και τον σεβασμό του στην οικογένειά της.

Η Γουίλσον ταξιδεύει με τον Χανκς σε διάφορες πόλεις όταν χρειάζεται για τις ανάγκες της δουλειάς του.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια μαζί, το ζευγάρι έχει βιώσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί. Το 1994, όταν ο Τομ Χανκς κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ ευχαρίστησε τη σύζυγό του, λέγοντας «είμαι εδώ μόνο και μόνο επειδή η γυναίκα με την οποία ζω τη ζωή μου μου δείχνει τι είναι αγάπη, καθημερινά!». Οι δύο ηθοποιοί ταξιδεύουν πολύ, έχουν πάει σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου. Παράλληλα, η Γουίλσον ταξιδεύει με τον Χανκς σε διάφορες πόλεις όταν χρειάζεται για τις ανάγκες της δουλειάς του.

Ένα βασικό συστατικό της αρμονικής τους σχέσης είναι ότι ακόμη μετά από πολλά χρόνια γάμου, κάνουν μικρές και όμορφες κινήσεις ο ένας για τον άλλον. Ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει τις τρυφερές συνήθειές του «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη. Συχνά της αφήνω σημειώματα στο κινητό ή κάπου στην κουζίνα. Της εύχομαι να έχει μια υπέροχη μέρα. Τις στέλνω φωτογραφίες όταν δεν είναι μαζί μου, κάθε στιγμή της ημέρας μου. Νομίζω της αρέσει.

Ωστόσο, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον πέρασαν μαζί και πολλές δοκιμασίες από τις οποίες βγήκαν πιο δεμένοι και πιο δυνατοί. Η ηθοποιός εκδήλωσε καρκίνο του μαστού και το 2015 υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Σε συνέντευξή της, η Γουίλσον είχε δηλώσει: «Ποιος θα το πίστευε ότι αυτό θα μας συνέβαινε; Αλλά είχα τόσο συγκινηθεί και εκπλαγεί από το πόσο πολύ με προσέχει ο Τομ». Δύο χρόνια νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε αποκαλύψει ότι είναι διαβητικός.

Αν πρόκειται να κρατήσουμε ένα μόνο μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο από το ζεύγος Χανκς- Γουίλσον είναι ότι εκτιμούν τα πράγματα που ζουν μαζί καθώς αυτά κάνουν την αγάπη τους πιο δυνατή. «Αυτή η γυναίκα με αγαπούσε όταν ήμουν αδύνατος και με αγαπούσε και όταν πήρα κιλά. Με αγαπούσε καραφλό, με αγαπούσε και με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπά και το ξέρω. Είμαι πολύ τυχερός», έχει δηλώσει ο Χανκς και εμείς απλά συγκινούμαστε.

Δείτε το βίντεο που περιγράφει τον ευτυχισμένο τους γάμο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS