Δέκα περίπου μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, σε ηλικία 88 ετών τον Φεβρουάριο του 2020, αν ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν ακόμα εν ζωή θα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Με αυτή την αφορμή, για να τον τιμήσει, η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού και μητέρα του παιδιού τους, Φοίβου, ανέβασε ένα άγνωστο βίντεο, ξαναζωντανεύοντάς τον με κάποιον τρόπο και υπενθυμίζοντάς μας το χιούμορ που ο κωμικός διατηρούσε μέχρι τέλους.

Σε αυτό το σύντομο αλλά διασκεδαστικό βιντεάκι, χαρακτηριστικό του ταμπεραμέντου του, ο Βουτσάς κάνει την αγαπημένη του να ξεκαρδιστεί στα γέλια: «Θέλω να σε πιάσω από τα μαλλιά… και να σου κάνω μουτς, μουτς, μουτς!».

Σε αυτό το σύντομο αλλά διασκεδαστικό βιντεάκι, χαρακτηριστικό του ταμπεραμέντου του, ο Βουτσάς κάνει την αγαπημένη του να ξεκαρδιστεί στα γέλια: «Θέλω να σε πιάσω από τα μαλλιά… και να σου κάνω μουτς, μουτς, μουτς!».

«Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια και εμένα με βρήκε το ξημέρωμα να χαζεύω τις φωτογραφίες και τα βιντεακια από τις ευτυχισμένες στιγμές μας. Νομίζω ξέρω ποια θα ήταν η ευχή σου για το νέο έτος... Να περισσέψει το γέλιο κι η χαρά» έγραψε η Κατσαβού στη λεζάντα.

Πώς διαχειρίζεται όμως το πένθος της; «Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο» έχει πει σε συνέντευξή της στην «On Time» και τη Σάσα Σταμάτη. «Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. [Ο Φοίβος] ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο: “Πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”».

«[Ο Φοίβος] ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο: “Πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”».

Η Κατσαβού συνέχισε προσθέτοντας ότι οι ειδικοί τη συμβουλεύουν σχετικά με το πώς θα μιλήσει στο παιδί για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, με τρόπο ταιριαστό για την ηλικία του. «Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού, οπότε μπορώ να το διαχειριστώ».

«Εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να είναι καλά. Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο, έχω το παιδί μου πάνω απ’ όλα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους. […] Άξονάς μου σε αυτή τη δυσκολία είναι το παιδί και η δημιουργία. Εγώ θέλω να έχω δουλειά να κάνω πράγματα. Γιατί η δουλειά σε βοηθάει, όπως έλεγε και ο Κώστας σε βοηθάει να έχεις πνευματική διαύγεια και να νιώθεις ζωντανός». 

Δείτε το άγνωστο βίντεο με τον Κώστα Βουτσά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS