Μπορεί όσοι είχαμε την ατυχία να συμπέσουν τα γενέθλιά μας με το lockdown να τα γιορτάσαμε μόνο με τους συμβίους μας και βιντεοκλήσεις, αλλά αυτή δεν ήταν η περίπτωση της Δανάης Μπάρκα, που την ημέρα των γενεθλίων της, στις 18 Νοεμβρίου, είδε την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη», να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτι, με τούρτες υπερπαραγωγή και ευχές έκπληξη από επώνυμους και ανώνυμους φίλους με ζωντανές συνδέσεις. 

Όμως η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε στο τέλος, όταν σε ένα γεμάτο με μπαλόνια και γιορτινούς στολισμούς στούντιο μπήκαν, ξαφνικά, ο σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος, με τις κολλητές της, Χριστίνα και Ιωάννα. «Δεν το πιστεύω! Μισό να κάνω μια ευχή» αναφώνησε η Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα και ο personal trainer ήταν έξι χρόνια μαζί αλλά τον περασμένο χειμώνα αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Από το καλοκαίρι, όμως, επανασυνδέθηκαν, μάλιστα έκαναν και κοινές δημόσιες εμφανίσεις στη «Λυσιστράτη», στην Επίδαυρο και στο «Σχολείον της Αθήνας “Ειρήνη Παππά”», σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, στην οποία συμμετείχε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μετακόμισε ξανά από το Περιστέρι στο Χαλάνδρι και συνεχίζει να μοιράζεται την ίδια στέγη με το σύντροφό της. 

Δείτε το βίντεο της έκπληξης για τα γενέθλιά της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS