Η Δανάη Μπάρκα και ο σύντροφός της, ο personal trainer Πάνος Αδαμόπουλος, ήταν έξι χρόνια μαζί αλλά τον περασμένο χειμώνα αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Από το καλοκαίρι, όμως, επανασυνδέθηκαν, μάλιστα έκαναν και κοινές δημόσιες εμφανίσεις στη «Λυσιστράτη», στην Επίδαυρο και στο «Σχολείον της Αθήνας “Ειρήνη Παππά”», σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, στην οποία συμμετείχε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μετακόμισε ξανά από το Περιστέρι στο Χαλάνδρι και συνεχίζει να μοιράζεται την ίδια στέγη με το σύντροφό της. Πρόσφατα έκανε και μια ανάρτηση, στη φωτογραφία της οποίας το ζευγάρι ποζάρει μαζί, φανερά αγαπημένο, με βραδινά ρούχα.

Από τη λεζάντα, παρελαύνουν όλες οι στιγμές μιας σχέσης μέσα σε λίγες λεξεις: «Εύκολα, δύσκολα, λάθη, τρέλα, ζόρια, αλλαγές, εντάσεις, χαρές, ανηφόρες, κατηφόρες όλα είναι ωραιότερα με ένα τέτοιο βλέμμα. Η ιστορία πίσω από αυτή την φωτό είναι μεγάλη και πολύ ιδιαίτερη, και σήμερα ψάχνοντας κάτι άλλο έπεσα πάνω της. Την χάζεψα λίγο και σκέφτηκα ποσό τυχερή είμαι. (Ε για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ποσό τυχερός είναι κι ο Πάνος).

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

\

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

TAGS