Η Έλεν Μίρεν, που στις 26 Ιουλίου 2020 έκλεισε τα 75, έδωσε μια εμπνευστική ομιλία μιλώντας για τους πέντε κανόνες για μια ευτυχισμένη ζωή, όπως τους έχει διδαχθεί μέσα από τη δική της εμπειρία. Μέσα από τη δική της ζωή, γεμάτη από θριάμβους και καταστροφές, όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά. Τι συμβουλεύει λοιπόν η αγαπημένη ηθοποιός;

1. Μη βιάζεστε να παντρευτείτε. Και πάντα δώστε στο σύντροφό σας υποστήριξη και ελευθερία να κατακτήσει τις φιλοδοξίες του.

2. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους ανθρώπινα. Να θυμάστε ότι όλοι αξίζουν ισότιμο σεβασμό και γενναιοδωρία. Και όποιο κι αν είναι το φύλο σας, να είστε φεμινιστές. Σε όποια χώρα κι αν έχω βρεθεί, είναι ξεκάθαρο ότι όπου οι γυναίκες απολαμβάνουν σεβασμό και την ικανότητα και ελευθερία να κυνηγήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, η ζωή γίνεται καλύτερη για όλους. Μου φαινόταν υπερβολικά πολιτική ιδέα να ακολουθήσω το κίνημα του φεμινισμού, όμως ο φεμινισμός δεν είναι μια αφηρημένη ιδέα αλλά μια αναγκαιότητα, αν θέλουμε να προοδεύσουμε.

3. Αγνοήστε οποιονδήποτε κρίνει την εμφάνισή σας.

4. Μη φοβάστε το φόβο. Είμαι αρκετά καλή; Είμαι αρκετά έξυπνη; Θα αποτύχω; Ξεφορτωθείτε τους δισταγμούς, κοιτάξτε το φόβο κατευθείαν στο άσχημο πρόσωπό του.

5. Μην περιπλέκετε τα πράγματα, μην αναβάλλετε, πείτε ευχαριστώ όταν κάποιος το αξίζει, μη χάνετε την αίσθηση του χιούμορ σας. Αντιμετωπίστε τους νταήδες, ανοίξτε την καρδιά σας στην αγάπη, μην μπερδεύετε το σεξ με την αγάπη. Τηλεφωνήστε στους γονείς σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, πείτε τους ότι τους αγαπάτε. Μην κάνετε βουτιά αν δεν ξέρετε πόσο βαθιά είναι τα νερά».

Δείτε την απολαυστική Έλεν Μίρεν στο παρακάτω βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/CLEMENS BILAN 

TAGS