Για την πρόοδο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε ο ρεπόρτερ Χάρης Λεμπιδάκης στη Ναταλία Γερμανού, αποκαλύπτοντας παράλληλα, μέσα από ένα βίντεο, δύο συγκινητικές φωτογραφίες από το στολισμένο σπίτι του με την Εβελίνα Βαρσάμη.

Αρχικά, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» διευκρινίζεται ότι «αν δεν γίνει κάτι άλλο δραματικό, θα πάρει την αποζημίωση που του ορίζει ο νόμος για τη μη υπαιτιότητά του στο ατύχημα που είχε» τα Χριστούγεννα του 2017, το οποίο παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή αλλά του άφησε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το σπουδαιότερο νέο, ωστόσο, είναι ο καθημερινός αγώνας αποκατάστασης, όπου σημειώνει μικρές αλλά σπουδαίες προόδους, όπως υποδηλώνουν και οι δύο συγκινητικές φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο βίντεο: «Το σήμα της νίκης από έναν μαχητή στο στολισμένο σπίτι του, αγκαλιά με την ηρωίδα γυναίκα του, Εβελίνα, σε μια πραγματικά τιτάνια μάχη που δίνει προκειμένου να φτάσει σε ένα σχετικά επιθυμητό αποτέλεσμα. Καθημερινές φυσιοθεραπείες, καθημερινές εργοθεραπείες και λογοθεραπείες».

«Το σήμα της νίκης από έναν μαχητή στο στολισμένο σπίτι του, αγκαλιά με την ηρωίδα γυναίκα του, Εβελίνα»

Σε πρόσφατη εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη είχε πει ότι τον είχε συναντήσει σε ένα κέντρο φυσιοθεραπείας: «Τον συνάντησα εκεί και τη γυναίκα του και το παιδί του και έμεινα έκθαμβη. Μιλάει και προχωράει. Ήρθε και με βρήκε όρθιος, ενώ εγώ ήμουν στο κρεβάτι». «Βελτιώνεται συνεχώς», όπως επιβεβαίωσαν τότε οι φυσικοθεραπευτές του. «Είναι σε μια κατάσταση όπου κινείται, κάνει κάποια βηματάκια, βέβαια θέλουμε πάρα πολλή δουλειά με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο ο ίδιος, μπορεί και μιλάει στο παιδί και σιγά σιγά μπαίνουμε στα πρώτα βήματα της αποκατάστασης και προχωράμε».

Ο Λεμπιδάκης, διευκρίνισε, ωστόσο ότι ακόμα δεν περπατάει, αλλά έχει σημειώσει μια άλλη, μεγάλη επιτυχία: «Μέχρι πριν από λίγους μήνες τρεφόταν με σωληνάκι, αλλά τώρα μπορεί να πιει νερό και να φάει μόνος του. Χριστούγεννα του 2017 έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Χριστούγεννα του 2020 είναι σπίτι με την οικογένειά του και δίνει μάχη να γίνει όπως ήταν πριν από εκείνη τη μοιραία νύχτα». Όπως καταλήγει, συγκινητικά, ο ρεπόρτερ: «Αν δεν ήταν η Εβελίνα, δεν νομίζω να τα είχε καταφέρει».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δύο φωτογραφίες από το σπίτι του:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Εβελίνα Βαρσάμη / Instagram

TAGS